Video: Πόσο καλό είναι το Tesla Cybertruck εκτός δρόμου

Αυτό το video είναι ο λόγος που στο topgeargreece.gr δεν διαβάσατε ποτέ ότι το Tesla Cybertruck δεν μπορεί να ανέβει ούτε έναν λοφίσκο με χώμα.

Το video που θα παρακολούθησετε, εκτός από απολαυστικό είναι ο λόγος που στο topgeargreece.gr δεν είδατε ποτέ την "είδηση-video" ότι το Tesla Cybertruck δεν μπορεί να ανέβει ούτε έναν λοφίσκο με χώμα ή το περιβόητο πια ότι το ηλεκτρικό pick up της Tesla σκουριάζει.

Γενικά αποφεύγουμε να αναπαράγουμε την προπαγάνδα -κατά της Tesla και όχι μόνο- γιατί σκεφτόμαστε πέρα από τα ευκαιριακά clicks και προσπαθούμε να δίνουμε έγκυρη πληροφορία χωρίς να αναπαράγουμε άκριτα ό,τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο -όπως εδώ που παραθέτουμε με στοιχεία την αλήθεια για τις πωλήσεις των ηλεκτρικών. Ειδικά η Tesla δέχεται πόλεμο τόσο για τα προϊόντα της όσο και σαν εταιρεία.

Πρόσφατα ένα άρθρο στην ιστοσελίδα του nasdaq έδειχνε ότι η μετοχή της Tesla ήταν η πιο σορταρισμένη μετοχή του 2023. Ο λόγος είναι απλός: αυτοί που προωθούν το σορτάρισμα ξέρουν πολύ καλά ότι η Tesla θα ανέβει. Πολλοί φοβούνται ότι θα χάσουν τα λέφτα τους -όπως κάποτε ακόμα και η Mercedes που ξεφορτώθηκε πολλές μετοχές της Tesla και φυσικά εκ του αποτελέσματος βγήκε χαμένη-, και μετά οι γνώστες αγοράζουν φθηνά μετοχές Tesla και φυσικά θησαυρίζουν. 

Διαβάστε Επίσης

Αλλά ας επιστρέψουμε στο video του Tesla Cybertruck, στο οποίο ο διευθυντής του βρετανικού TopGear Jack Rix και ο επικεφαλής δοκιμών Ollie Marriage το τεστάρουν εκτός δρόμου και σε πολύ σκληρές συνθήκες για να διαπιστώσουν πόσο ικανό είναι. 

Μαζί με το Tesla Cybertruck υπάρχει και το αντίπαλο δέος Rivian R1T. Αμφότερα ηλεκτρικά, τετρακίνητα και όπως αποδεικνύεται ιδιαίτερα ικανά εκτός δρόμου. Φυσικά κανένα τετρακίνητο δεν μπορεί να φθάσει ένα π.χ. τροποποιημένο Suzuki Jimny αλλά στο video βλέπετε θηριώδη pick up 3 τόνων. 

Το Tesla Cybertruck που βλέπετε έχει 600 ίππους και μηχανικά διαφορικά και στους δύο άξονες ενώ το κεντρικό διαφορικό είναι virtual. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network