Influencer χαρίζει 26 Tesla γιατί έκλεισε τα 26 του

O MrBeast έγινε 26 ετών και το γιορτάζει χαρίζοντας 26 Tesla ανάμεσα στα οποία και ένα Tesla Cybertruck. Σε τι κόσμο φέραμε τα παιδιά μας;

Mr Beast Giveaway 26 Tesla

Στο φυσιολογικό ερώτημα γιατί ένας YouTuber μπορεί να αγοράσει 26 Tesla που κοστίζουν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ και να τα χαρίσει επειδή έχει τα 26α γενέθλιά του, η απάντηση είναι γιατί μπορεί. 

Ο Mr Beast επαγγέλεται μια από τις πιο αποδοτικές ενασχολήσεις της σύγχρονης εποχής. Είναι influencer και είναι τόσο πετυχημένος που μετράει εκατομμύρια ακόλουθους σε κάθε μέσο που κανείς μπορεί να προωθήσει όσα χρειάζεται για να βγάζει χρήματα. 

Mr Beast Giveaway 26 Tesla

Στο YouTube για παράδειγμα έχει πάνω από 250 εκατομμύρια ακόλουθους και έχει video που έχει προβληθεί περισσότερες από 430 εκατομμύρια φορές.

Διαβάστε Επίσης

Συνολικά όπως φρόντισε να ενημερώσει ο ίδιος οι προβολές του καναλιού του ξεπερνούν τα 32 δισεκατομμύρια. Αντίστοιχα είναι τα μεγέθη και στο πρώην Twitter αλλά και στο Instagram το οποίο τώρα σκοπεύει να ρίξει που λένε και οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν από αυτά. 

Στην αναγγελία του πολύ ενδιαφέροντος αυτού giveaway που αποφάσισε να κάνει, οι καρδούλες πλησιάζουν τα 11,5 εκατομμύρια και τα σχόλια είναι περισσότερα από 7 εκατομμύρια. 

Mr Beast Giveaway 26 Tesla

Προφανώς για να είναι κανείς σε θέση να κερδίσει ένα από τα 25 Tesla Model 3 ή το Tesla Cybertruck θα πρέπει να σχολιάσει, να εγγραφεί και παράλληλα να κάνει tag δύο φίλους του.

Διαβάστε Επίσης

Γενικώς υπάρχουν κανόνες και δυστυχώς δεν μπορούμε να συμμετέχουμε εμείς από την Ελλάδα, καθώς η κλήρωση ή οποιοσδήποτε άλλος τρόπος επιλεγεί για την τελική απόφαση αφορά συγκεκριμένες χώρες, αλλά με τα σχόλια που υπάρχουν πλέον ο Mr Beast οδεύει για ρεκόρ. 

Ήδη η ανάρτησή του στο Instagram που είναι και το βασικό σκέλος του giveaway έχει μπει μέσα στα 5 κορυφαία ποστ του κοινωνικού δικτύου, όσον αφορά τα σχόλια. 

Οι ανακοινώσεις για τους νικητές θα γίνουν στις 14 Μαΐου σύμφωνα με τον YouTuber.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network