Πώς να κάνεις ακόμα πιο εξωγήινο το Tesla Cybertruck (video)

Ναι, ο Giugaro έχει εκθειάσει την σχεδίαση του. Ναι, είναι εντυπωσιακό χωρίς καμία μετατροπή. Αλλά δεν είναι ακόμα καλύτερο με ερπύστριες;

Tesla Cybertrax

Αυτός μάλιστα! Είναι ένα τρόπος να κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακό το Tesla Cybertruck. Ποιος το έκανε; Λέγεται David "Diesel Dave" Kiley, μια τηλεοπτική προσωπικότητα γνωστή για την εμφάνισή του στην εκπομπή "Diesel Brothers". Πρόκειται για ριάλιτι που παρακολουθεί το DieselSellerz, ένα κατάστημα στη Γιούτα που προσαρμόζει και κατασκευάζει pick up, ιδίως ντίζελ.

Ο Diesel Dave, μαζί με τον συνέταιρό του Heavy D, απέκτησαν  μεγάλη δημοτικότητα -κυρίως στις ΗΠΑ- για τις ικανότητές τους στην τροποποίηση και βελτίωση φορτηγών ντίζελ. Η εκπομπή παρουσιάζει συχνά τις δημιουργικές και ακραίες κατασκευές τους. Η τελευταία βέβαια δεν έχει να κάνει με κάποιο diesel αγροτικό αλλά με το pick up που όλοι συζητούν, το Tesla Cybertruck. Και πώς κάνεις το ηλεκτρικό pick up από ανοξείδωτο ατσάλι ακόμα πιο άγριο; Μα φυσικά τους βάζεις ερπύστριες αντί για τροχούς και πλέον λέγεται Cybetrax.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dave Sparks (@heavydsparks)

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network