Γιατί εκατοντάδες Tesla Cybertruck μένουν παρκαρισμένα στο Τέξας

Επαναπρογραμματισμό των παραδόσεων του Tesla Cybetruck έκανε η Tesla προσφάτως και ο λόγος ήταν ένα πρόβλημα που προέκυψε με το δημοφιλές pick up.

Tesla Cybertruck Giga Texas παρκαρισμένα πρόβλημα με το γκάζι

Εκατοντάδες Tesla Cybertruck στοιβάζονται το ένα δίπλα στο άλλο στις εγκαταστάσεις του Gigafactory του Τέξας, μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το πεντάλ γκαζιού του δημοφιλούς pick up. 

Η ελαττωματική λειτουργία του πεντάλ οδήγησε σε αναπροσαρμογή του προγράμματος παραδόσεων της Tesla, έτσι προέκυψε η περίεργη αυτή εικόνα οι περιβάλλοντες χώροι του Gigatexas να είναι γεμάτοι από παρκαρισμένα Cybetruck. 

Διαβάστε Επίσης

Τι συμβαίνει με το πεντάλ γκαζιού;

Όπως προέκυψε μετά από αναφορές και μηνύματα που δέχτηκε η Tesla από ιδιοκτήτες των Cybertruck, το κάλυμμα που υπάρχει στο γκάζι γλιστράει από την αρχική του θέση και καταλήγει σε ένα σημείο χαμηλά στην πεταλιέρα που το κρατά κολλημένο στο 100%. 

Tesla Cybertruck Giga Texas παρκαρισμένα πρόβλημα με το γκάζι

Αυτό όπως εξηγεί σε ένα post στο ΤικΤοκ ένας οδηγός Cybetruck αλλά όπως είναι και προφανές, μπορεί να γίνει και πολύ επικίνδυνο. 

@el.chepito1985 serious problem with my Cybertruck and potential all Cybertrucks #tesla #cyberbeast #cybertruck #stopsale #recall ♬ original sound - el.chepito

Η Tesla δεν προχώρησε σε κάποια ανάκληση που να έχει ανακοινωθεί προς το παρόν και όπως φαίνεται "πάγωσε" τις παραδόσεις των αυτοκινήτων προκειμένου να ελέγξει σε ποιά από αυτά θα μπορούσε να ισχύει το πρόβλημα και να το διορθώσει. 

Σε κάθε περίπτωση οι εικόνες που κατέγραψε ένα χρήστης του YouTube με drone πάνω από το εργοστάστιο είναι εντυπωσιακές. Μπορείς να το δεις εδώ

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network