Δεν φαντάζεσαι πόσο πουλήθηκε αυτό το Tesla Cybertruck στην έκδοση "Cyberbeast"

Έχουμε πει αρκετές φορές ότι οι παραγγελίες του Cybetruck είχαν πολλά "θέματα" καθώς πολλοί καπάρωναν το μοντέλο για να το πουλήσουν μέτα πολύ πιο ακριβά. Και αυτό το Cyberbeast πουλήθηκε πανάκριβα.

Tesla Cybertruck Cyberbeast

Αυτό είναι το Tesla Cybertruck σε έκδοση "Cyberbeast". Αν δεν έχετε καταλάβει τι σημαίνει αυτό, είναι απλό: ένα μεγάλο, ισχυρό και δυσεύρετο ηλεκτρικό αγροτικό.

Το Cyberbeast είναι η κορυφαία, πιο προσεγμένη έκδοση από όλα τα Cybertruck. Και όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο βαρίδι, μια έκδοση πουλήθηκε πρόσφατα σε δημοπρασία στην τιμή των 245.000 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Αυτό είναι υπερδιπλάσιο από αυτό που κοστίζει απευθείας από την Tesla, με τις κανονικές τιμές να ξεκινούν από τα 80.000 ευρώ και ξεπερνούν ελαφρώς τα 100.000 ευρώ. 

Tesla Cybertruck Cyberbeast

Ο οίκος Sotheby's Motorsport -παραδόξως το τμήμα μηχανοκίνητου αθλητισμού του οίκου RM Sotheby's- έθεσε σε δημοπρασία το Cybertruck με το μεγαλύτερο εύρος χωρίς αποθεματικό, και μας είπαν ότι οι προσφορές ξεκίνησαν από 75 χιλιάδες δολάρια και τελικά πωλήθηκε σε τιμή που φθάνουν κάποιες παλιές Porsche.

Το Cybertruck Cyberbeast -η έκδοση που οδηγήσαμε στα τέλη του περασμένου έτους- είναι εξοπλισμένο με τρεις ηλεκτροκινητήρες (δύο στο πίσω μέρος και έναν μπροστά), μια χορταστική μπαταρία 123 kWh και 845 ίππους.

Διαβάστε Επίσης

Αυτή η δύναμη του επιτρέπει να επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 2,6 δευτερόλεπτα και να τρέξει σε χρόνο 11 δευτερολέπτων στο 1/4 του μιλίου. Όλα αυτά σε ένα αυτοκίνητο που ζυγίζει 3 τόνους και κάτι.

Η επικεφαλής της Sotheby's Motorsport, Colleen Cash, δήλωσε: "Συχνά μας ρωτούν αν τα Tesla μπορούν ή θεωρούνται συλλεκτικά αυτοκίνητα. Η απάντησή μας ήταν πάντα καταφατική και το τεράστιο ενδιαφέρον για αυτή τη δημοπρασία ενισχύει την πεποίθησή μας. Οι παγκόσμιες προσφορές για αυτό το αμφιλεγόμενο pick up, απόδειξη της γοητείας του, ήταν αξιοσημείωτες".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network