Επιτομή της πολυτέλειας: Δείτε το εσωτερικό του LEVC L380

Παραπέμπει σε καθίσματα πρώτης θέσης αεροπλάνου και απ’ ότι μαθαίνουμε θα έρθει στην Ευρώπη κάποια στιγμή το 2026.

LEVC L380

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο η παρουσίαση ενός νέου οχήματος να επικεντρώνεται στο εσωτερικό και συγκεκριμένα στα καθίσματα. Όμως αυτή είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Το πιθανότερο είναι πως το όνομα LEVC δεν σου λέει και πολλά. Μην ανησυχείς, είναι απόλυτα λογικό. Πρόκειται για μια κινεζική εταιρεία που φημίζεται για τα ταξί της.

Διαβάστε Επίσης

Το όνομα Geely όμως, λογικά θα σου λέει κάτι. Στον όμιλο αυτό ανήκει η LEVC και το τελευταίο της δημιούργημα, είναι ένα MPV που ονομάζεται L380 και κρίνοντας από τις εικόνες του εσωτερικού του, θα λέγαμε πως το περιβάλλον του παραπέμπει στην πρώτη θέση ενός Α380. Ξέρεις, του γίγαντα των αιθέρων της Airbus.

LEVC L380

Η LEVC αναφέρει πως το L380 σηματοδοτεί τη μετάβασή της από "κατασκευαστή ταξί υψηλών προδιαγραφών σε κορυφαίο πάροχο λύσεων ηλεκτρικής κινητικότητας”. Πρώτο spoiler από τα όχι και τόσα πολλά. Το L380 θα είναι ηλεκτρικό. Και θα προκύψει από την "προσανατολισμένη στο χώρο αρχιτεκτονική" της μητρικής εταιρείας Geely, η οποία υποψιάζεται κανείς ότι θα προσφέρει άπλετο χώρο.

6θέσια και 8θέσια διάταξη

LEVC L380

Χώρο που θα περιλαμβάνει οκτώ πολυτελή καθίσματα, όπως μας ενημερώνουν, αν και στις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα βλέπουμε την εξαθέσια διάταξη. Ανεξαρτήτως αριθμού καθισμάτων πάντως, τα premium υλικά τους όπως και εκείνα της καμπίνας, θα εμπνέονται από τον κόσμο των πολυτελών αεροπορικών ταξιδιών.

LEVC L380

Αυτό σημαίνει "καθίσματα σε στυλ πρώτης θέσης" με επένδυση από μαλακό δέρμα, περιτριγυρισμένες από μια καμπίνα επενδεδυμένη με Alcantara, χρώμιο και κρύσταλλο. Μπροστά από τον οδηγό (λογικά θα υπάρχει και ένας τέτοιος), θα βρίσκεται ένα αιωρούμενο ταμπλό, μια τεράστια πανοραμική οροφή, φουτουριστικοί αεραγωγοί και ένα "εφέ φωτισμού καμπίνας με βροχή μετεωριτών".

LEVC L380

Δεύτερο spoiler και κάπου εδώ τελειώνουμε για την ώρα, καθώς η LEVC δεν ανακοίνωσε κανένα τεχνικό χαρακτηριστικό του μοντέλου της. Το L380 θα έρθει στην Ευρώπη κάποια στιγμή το 2026, αν και σε επιλεγμένες χώρες. Όχι, δεν γνωρίζουμε αν σε αυτές περιλαμβάνεται η Ελλάδα, αλλά γνωρίζουμε πως θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα, λευκό, μαύρο, μπλε και πράσινο.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network