Το Tesla Cybertruck κάνει τα πάντα, σύμφωνα με το νέο του διαφημιστικό σποτ

Χωματουργικές εργασίες, μεταφορές, βόλτες, αναρριχήσεις και ό,τι περιπέτεια έχεις φανταστεί μπορείς να την ζήσεις με το Tesla Cybertruck με βάση το διαφημιστικό του σποτ.

Tesla Cybertruck διαφημιστικό

Το Tesla Cybertruck διαφημίζεται εμμέσως εδώ και πολλούς μήνες και μετά τις πρώτες παραδόσεις που έκανε ο ίδιος ο Elon Musk σε πελάτες, πρωταγωνιστικό ρόλο ανέλαβαν οι αυθόρμητες ή και όχι τόσο αυθόρμητες αντιδράσεις εκείνων που το δοκίμασαν. Τώρα ήρθε η ώρα για την πραγματική του διαφήμιση. Ένα μονόλεπτο σποτ που μας δίνει ό,τι ακριβώς υπόσχεται μια διαφήμιση. Μια σύντομη και ελκυστική εικόνα του προϊόντος.

Ο σκοπός του video είναι να μας δείξει σε ποιες λειτουργίες μπορεί να φανεί χρήσιμο το Tesla Cybertruck και για να είμαστε ειλικρινείς το πετυχαίνει, καθώς το βλέπουμε σχεδόν σε ό,τι είδους εργασία μπορεί να φανταστεί πως θα του προκύψει ένας επαγγελματίας ιδιοκτήτης pick up. 

Tesla Cybertruck διαφημιστικό

Ασφαλώς το Tesla Cybertruck δεν προορίζεται να καλύψει τέτοιου είδους ανάγκες, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα να το παρεί κανείς για να αφήνει πίσω του τις Porsche 911 στα φανάρια, αλλά να μπορεί να κάνει και μια μετακόμιση, μικρή έστω, αν χρειαστεί. Έτσι και αλλιώς ανεξαρτήτως του πόσο εξεζητημένο είναι ένα αυτοκίνητο ή ένα προϊόν συνολικά, καλό είναι να υπάρχει και μια πρόφαση για να κυκλοφορεί ευρέως. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network