Και η Peugeot ανοίγει την πόρτα στο ChatGPT-οι χώρες της πιλοτικής δοκιμής

Η γαλλική εταιρεία δοκίμασε ήδη πιλοτικά το chatbot τεχνητής νοημοσύνης, που θα αποτελέσει εξοπλισμό όλων των μοντέλων της μέσα στο 2024.

Peugeot E-3008 2023

H αρχή έγινε το 2023 με την Mercedes να ξεκινά στις ΗΠΑ μια δοκιμαστική χρήση του ChatGPT από τους οδηγούς των οχημάτων της, θεωρώντας πως αυτό θα βοηθούσε στην παροχή πιο φυσικών απαντήσεων και στην απάντηση ερωτημάτων που κυμαίνονται από θέματα πλοήγησης, μέχρι προτάσεις για δείπνο.

Σειρά πήρε η VW, η οποία στις αρχές του προηγούμενου μήνα δήλωσε πως μέχρι τα μέσα του έτους, ο φωνητικός βοηθός της θα ενσωματώσει στα μοντέλα της το ChatGPT για να διευκολύνει το διαδραστικό διάλογο με τους οδηγούς.

Διαβάστε Επίσης

Η Peugeot είναι η πιο πρόσφατη περίπτωση εταιρείας που αποφασίζει να συμπεριλάβει το ChatGPT σε όλα της τα μοντέλα μέσα στη χρονιά που διανύουμε, ακόμη και στα μικρά επαγγελματικά οχήματα. Η είδηση ήρθε από τον Jerome Micheron, διευθυντή του Product Plan της Peugeot.

Πιλοτική δοκιμή σε 5 χώρες

Peugeot E-3008 2023

Μάλιστα τις αμέσως προηγούμενες μέρες, η Peugeot εγκαινίασε μια πιλοτική έκδοση της υπηρεσίας ChatGPT σε πέντε χώρες, Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία. Αφού συνδέθηκε με τα χειριστήρια του οχήματος κλήθηκε να απαντήσει σε πολλές γενικές ερωτήσεις ή ερωτήσεις που σχετίζονται με την πλοήγηση.

Το δημοφιλές chatbot τεχνητής νοημοσύνης θα αποτελεί μέρος του εξοπλισμού και του νέου e-3008, το οποίο όπως ανέφερε η Peugeot, θα συνοδεύεται από μια νέα οκταετή εγγύηση αντί για την τρέχουσα διετή εγγύηση που καλύπτει τα αυτοκίνητά της. Στόχος της κίνησης αυτής, να ενθαρρύνει περισσότερους οδηγούς να κάνουν τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network