Νέο Honda ZR-V-έρχεται στην Ελλάδα μέσα στο 2023

Εντός του 2023 θα ξεκινήσει η κυκλοφορία του νέου ZR-V της Honda. Ενός μοντέλου SUV που θα έχει σωθικά από το Civic και θα διαπραγματευθεί την υπόσταση του ανάμεσα στο μικρότερο HR-V και στο μεγαλύτερο CR-V.

Honda ZR-V
Honda ZR-V
Honda ZR-V
Honda ZR-V
Honda ZR-V
Honda ZR-V

Η τεχνολογική βάση του νέου Civic e:HEV αποτέλεσε τη βασική δομή εξέλιξης του επίσης νέου SUV της Honda με την ονομασία ZR-V. Ένα μοντέλο που αναμένεται στην ελληνική αγορά εντός του 2023 και βρίσκει τη θέση του στη σύγχρονη γκάμα Honda μεταξύ του μεγαλύτερου SUV CR-V και του μικρότερου HR-V.

Η εταιρεία έχει δώσει έμφαση στην ποιότητα και στην πρακτικότητα. Τα υλικά επενδύσεων στο εσωτερικό είναι ιδιαίτερα προσεγμένα ενώ χώροι για μικροαντικείμενα και άνετα καθίσματα ενισχύουν τον όρο της πρακτικότητας.

Honda ZR-V

Με υβριδική τεχνολογία Civic

Η πλατφόρμα προέρχεται από το νέο Civic και ως εκ τούτου εικάζουμε πως το ZR-V θα είναι ένα μικρομεσαίο SUV με αθλητικά χαρακτηριστικά συμπεριφοράς. Σε αυτό συντείνει και η τοποθέτηση πίσω ανάρτησης με διάταξη πολλαπλών συνδέσμων. Η Honda δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου ZR-V, ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως το σύστημα πρόωσης προέρχεται από το Civic και είναι υβριδικής τεχνολογίας.

Ένα δίλιτρος βενζινοκινητήρας που λειτουργεί σε κύκλο Atkinson και δύο μικροί ηλεκτροκινητήρες παράγουν ισχύ 184 ίππων και ροπή 316 Nm. Το προσαρμοσμένο υβριδικό σύστημα κίνησης e:HEV προσφέρει απόδοση αλλά και εξαιρετική οικονομία καυσίμου σε πραγματικές συνθήκες.

Διαβάστε Επίσης

Λοιπά στοιχεία που θεωρούνται ως "σίγουρα” για το νέο ZR-V είναι η οθόνη αφής 9 ιντσών στο άνω κεντρικό τμήμα του ταμπλό, το αυτόματο κιβώτιο χωρίς στικ επιλογέα και ο μεγάλος πίσω χώρος φόρτωσης που με την πτώση των καθισμάτων προσφέρει έως και 1.281 λίτρα.

"Το νέο Honda ZR-V έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τον πολυάσχολο, ενεργό τρόπο ζωής και αποτελεί μια συναρπαστική προσθήκη στη γκάμα των μοντέλων SUV" δήλωσε ο Yutaka Kato, επικεφαλής του project ZR-V, για να συμπληρώσει: "Συνδυάζοντας την λειτουργικότητα με την άνεση και την σχεδίαση με τα δυναμικά χαρακτηριστικά συμπεριφοράς έχουμε ένα σύνολο που ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις των ευρωπαίων οδηγών".

Διαβάστε ακόμα:
 - 10 προκλητικές και αστείες έντυπες διαφημίσεις αυτοκινήτων
 - Ελλάδα: Μεγάλη αύξηση των πωλήσεων αυτοκινήτων-τι γίνεται με τα diesel
 - Το πιο παραδοσιακό drift που έγινε ποτέ: με άμαξα και έναν ίππο (+video)
 -YouTuber κατέστρεψε Mustang GT 800 ίππων και το έχει σε video
 - Σε πόσα χρόνια θα έχουν μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα όλες οι φίρμες

Best of Network