YouTuber κατέστρεψε Mustang GT 800 ίππων και το έχει σε video

Ατυχήματα μπορεί να συμβούν στον οποιοδήποτε όταν δοκιμάζει ισχυρά αυτοκίνητα και στην περίπτωση Ιρακινού YouTuber το θετικό είναι πως το κατέγραψαν οι κάμερες

Mustang GT 800PS Ατύχημα Ιράκ

Το drift μέσα σε πάρκινγκ είναι μια κακή ιδέα, μάλλον από τότε που κάποιος έκανε για πρώτη φορά drift. Το internet όμως είναι γεμάτο από σύντομα κλιπάκια στα οποία αυτοκίνητα καταστρέφονται και οδηγοί ντροπιάζονται, αλλά το internet έτσι είναι. Πρέπει να προκαλέσεις για να συγκεντρώσεις θεατές. Στην περίπτωση των YouTuber του καναλιού ArabGT που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στην Αραβία, δεν έγινε επίτηδες αλλά η καταστροφή μιας βελτιωμένης Mustang GT με 800 ίππους είναι σίγουρο πως τους έχει φέρει στο προσκήνιο. 

Mustang GT 800PS Ατύχημα Ιράκ

Ο κύριος που βλέπουμε στο video είναι ο Suhaib Shashaa. Είναι Ιρακινός παρουσιαστής του ArabGT και εκείνος που έχει αναλάβει να παρουσιάζει τα εντυπωσιακά βελτιώμενα αυτοκίνητα που υπάρχουν στις περιοχές ενδιαφέροντος του ArabGT, δηλαδή στο Ιράκ και τις γύρω χώρες. 

Mustang GT 800PS Ατύχημα Ιράκ

Ο Suhaib είχε ήδη παρουσιάσει τρία επεισόδια τέτοιου είδους με ένα εκκωφαντικό Charger Hellcat, ένα παλιότερο Mustang και μια Mercedes G63. Χάρη δε στην εμπειρία του πίσω από το τιμόνι, είναι και μια δημοφιλής προσωπικότητα μεταξύ των φίλων του αυτοκινήτου στο Ιράκ. 

Διαβάστε Επίσης

Συνεπώς όταν έκανε το λάθος και κατέστρεψε το Mustang GT των 800 ίππων ήταν μάλλον κάπως πιο εύκολο να βγει μπροστά στο φακό και να δείξει το επεισόδιο. Τα 1,2 εκατομμύρια views του video τον δικαιώνουν σε επίπεδο θεαματικότητας. Ωστόσο ο Suhaib κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος μπορεί να είναι από αυτά τα views. 

Mustang GT 800PS Ατύχημα Ιράκ

Το Mustang GT 

Πριν φτάσει driftάροντας πάνω στον φοίνικα του πάρκινγκ, καταστρέφοντας σχεδόν όλη την δεξιά πλευρά του Mustang GT, ο παρουσιαστής είχε προλάβει να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς. Είχε παρουσιάσει ένα αυτοκίνητο το οποίο ο ιδιοκτήτης του είχε φτιάξει μόνος του, χωρίς να επισκεφτεί κάποιον διάσημο βελτιωτικό οίκο και μας είχε εξηγήσει πόσο πολύ αγαπούσε το Mustang του. 

Mustang GT 800PS Ατύχημα Ιράκ

Μάλιστα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν ένα από αυτά που είχε αποκτήσει φήμη μεταξύ των θεατών διαφόρων αγώνων που γίνονται στο Ιρακ και όλοι το γνώριζαν με το παρατσούκλι "Umm Rasha", το οποίο με κάποιον τρόπο που δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς σημαίνει "πάθος για την Ford". 

Mustang GT 800PS Ατύχημα Ιράκ

Το κανάλι ανέλαβε όλα τα έξοδα για την ζημιά φυσικά και πέρασε και το ηθικό δίδαγμα της υπόθεσης, ή τουλάχιστον προσπάθησε, καθώς ο Suhaib εξήγησε στην κάμερα πως στην Βαγδάτη η απουσία χώρων που μπορεί κανείς να δοκιμάσει το αυτοκίνητό του και να "παίξει" με αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που ουσιαστικά οδήγησε και στα αποτελέσματα αυτά. 

Mustang GT 800PS Ατύχημα Ιράκ

Πάντως, όπως θα δεις και εσύ στο video ο Suhaib μια χαρά το απόλαυσε το Mustang στον πραγματικά μεγάλο και ασφαλή (τηρουμένων των αναλογιών) χώρο του πάρκινγκ και το κακό έγινε όταν παρασύρθηκε και βγήκε από αυτόν, για να συνεχίσει το drift στο στενότερο κομμάτι, όπου υπήρχε και το δέντρο. 

Διαβάστε ακόμα:
 - 
Αυτό το σπανιό Nissan GT-R Nismo 400R έριξε το site δημοπρασιών (εικόνες)
 - Εκατομμυριούχος ανέβασε μια McLaren Senna GTR στον 57ο όροφο ουρανοξύστη
 - Και ο επικεφαλής της BMW κατά του νέου πλαισίου ρύπων Euro 7 και εξηγεί γιατί
 - Το ηλεκτρικό Toyota της επόμενης γενιάς μπορεί να είναι ανταγωνιστής της Taycan
 - Αυτό το αυτοκίνητο είναι πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως το 2022

Best of Network