Δείτε πώς πραγματικά είναι να "οδηγείς" την τελευταία έκδοση αυτόνομου Tesla

Ακούμε διαρκώς για αυτόνομα αυτοκίνητα αλλά ό,τι πιο κοντινό σε αυτό είναι το πειραματικό FSD Beta με το οποίο εφοδιάζονται εκατοντάδες χιλιάδες Tesla στις ΗΠΑ. Ας δούμε πώς ακριβώς είναι

Tesla σε λειτουργία FSD πλήρους αυτόνομης οδήγησης

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες υποθέσεις στα δικαστήρια για το πειραματικό σύστημα αυτόνομης οδήγησης FSD Beta της Tesla αλλά το γεγονός είναι ότι αυτό το σύστημα/λογισμικό είναι ότι πιο κοντινό σε αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 4 που μπορούμε να δούμε στην πράξη.

Εδώ να τονίσουμε ότι η Mercedes-Benz έχει ήδη πάρει άδεια για κυκλοφορία αυτοκινήτων με σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ. Στην Ευρώπη κοστίζει λίγο πάνω από 5.000 ευρώ και τοποθετείται -προς το παρόν- στα κορυφαία αμιγώς ηλεκτρικά της Mercedes. 

Πώς είναι να είσαι σε Tesla με FSD Beta 11.3.1.

Αυτοί οι αριθμοί δίπλα στο FSD Beta σημαίνουν πολύ απλά ότι αυτή είναι η τελευταία έκδοση αυτού του λογισμικού. Το προφίλ Whole Mars Catalog στο Twitter ανεβάζει συχνά βίντεο με Tesla και τις τελευταίες μέρες ποστάρει video με διαδρομές που καλύπτει με την τελευταία έκδοση του FSD Beta.

Διαβάστε Επίσης

Στα βίντεο που ακολουθούν θα πάρεις με γενναία και αποκαλυπτική δόση για το πώς δουλεύει αυτό το λογισμικό αυτόνομης οδήγησης. Όπως θα δεις ο οδηγός (που λέει ο λόγος) δεν βάζει χέρια στο τιμόνι, ούτε πόδια στα πεντάλ. 

Στο παρακάτω GIF μπορεί να δεις κάτι ακόμα που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πώς λειτουργεί η τελευταία έκδοση του FSD Beta. To Tesla σταματάει σε πράσινο φανάρι γιατί ένα άλλο αυτοκίνητο σε διασταύρωση περνάει με κόκκινο!

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network