Πρώτη γεύση από το Kia EV3 (εικόνες)

H Kia έδωσε στη δημοσιότητα μερικές teaser εικόνες για το νέο Kia EV3 που έρχεται ως βασικός ανταγωνιστής του Volvo EX30.

Kia EV3 Teaser

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser εικόνες του επερχόμενου Kia EV3, του νέου ηλεκτρικού compact SUV της μάρκας που πρόκειται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την προσβασιμότητα στην ηλεκτροκίνηση από την Kia. 

Kia EV3 Teaser

Οι εικόνες teaser αναδεικνύουν τις τολμηρές, γεωμετρικές και στιβαρές πτυχές της εξωτερικής σχεδίασης του EV3, ενώ τονίζουν το δυναμικό του στυλ. Αυτές οι ιδιότητες τονίζονται από τα boxy πίσω φτερά και την πίσω πόρτα, καθώς και από τον χαρακτηριστικό φωτισμό Star Map του EV3, που προσδίδουν στο όχημα μια ισχυρή, φουτουριστική ταυτότητα. 

Διαβάστε Επίσης

Το Kia EV3 εντάσσεται στην φιλοσοφία "Opposites United" της Kia που αποτελεί το θεμέλιο για τη συνέχεια σε όλη τη γκάμα μοντέλων της μάρκας. Ακριβώς για αυτό είναι ένα μικρό Kia EV9, καθώς μοιάζει πολύ, όπως φαίνεται με το αντίστοιχα μεγάλο SUV της φίρμας που κυκλοφορεί ήδη. 

Kia EV3 Teaser

Το EV3 το ακολουθεί, όπως εξάλλου και το Kia EV6 και είναι ένα συμπαγές αλλά πλήρως εξοπλισμένο ηλεκτρικό SUV που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις χάρη στην ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών. 

Το νέο Kia EV3 θα αρχίσει να πωλείται αργότερα φέτος μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του αυτοκινήτου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου.  

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network