Δείτε το απολαυστικό unboxing μιας Lotus Eletre-το πρώτο ηλεκτρικό και SUV της φίρμας

Η πρώτη ηλεκτρική και SUV Lotus είναι γεγονός και ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά ηλεκτρικά αυτοκίνητα του 2023. Δείτε πώς θα την κάνετε unboxing σε περίπτωση που είστε από τους τυχερούς.

Lotus Eletre

Πώς κάνει unboxing μια Lotus Eletre; Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε πώς γίνεται το unboxing της πρώτης ηλεκτρικής Lotus

Lotus Eletre

Σε περίπτωση που σε σόκαρε το γεγονός ότι υπάρχει ηλεκτρική Lotus και δη SUV, μην στεναχωριέσαι. Να, για να ξεχαστείς διάβασε μερικά στοιχεία για την Eletre που δεν είναι μόνο η πρώτη ηλεκτρική Lotus αλλά και το πρώτο SUV της φίρμας. 

Ηλεκτρική, SUV και παντοδύναμη

Όλες οι εκδόσεις της Eletre εφοδιάζονται με μπαταρία ιόντων λιθίου 112 kWh, τεχνολογίας 800V. Επιπλέον, η μπαταρία της Eletre επιτρέπει τη φόρτιση 22 kW σε φορτιστή AC και έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει στο έπακρο τους ταχυφορτιστές DC 350 kW.

Lotus Eletre

Σημαντικό είναι ότι με συντελεστή οπισθέλκουσας μόλις 0,26, η Eletre είναι ένα από τα πιο αεροδυναμικά SUV της αγοράς

Lotus Eletre

Η βασική έκδοση έχει δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 603 ίππους και κοστίζει κάτω από 100.000 ευρώ ενώ η κορυφαία λέγεται Eletre R και κοστίζει 150.990 ευρώ για τις ευρωπαϊκές αγορές. Θα έχει απόδοση 905 ίππων, εξασφαλίζοντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 2,95 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network