Το Polestar Synergy είναι supercar από διαγωνισμό

Δύο σχέδια για το αμάξωμα και ένα για το cockpit που προέκυψαν από πρόσφατο διαγωνισμό σχεδίασης της Polestar αποδόθηκαν σε ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό supercar για επίδειξη και σχολιασμό σε διεθνείς εκθέσεις και σόου που θα εκτεθεί.

Polestar Synergy Concept
Polestar Synergy Concept
Polestar Synergy Concept
Polestar Synergy Concept

Κατά τον διαγωνισμό σχεδίασης που διοργανώνει κάθε χρόνο η εταιρεία Polestar οι συμμετέχοντες για τη φετινή σεζόν ήταν περισσότεροι από εξακόσιοι. Το project ήταν η σχεδίαση ενός τετράτροχου επιδόσεων (supercar) και από τα δέκα σχέδια που προκρίθηκαν στην τελική φάση επιλέχθηκαν τα δύο καλύτερα για την εξωτερική σχεδίαση και ένα για το κόκπιτ - κάτι που έγινε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό.

Το Polestar Synergy που προέκυψε από την συνεργασία των τριών σχεδίων που επικράτησαν στο διαγωνισμό, κατασκευάστηκε αμέσως σε πρωτότυπο φυσικού μεγέθους και παρουσιάζεται αυτές τις μέρες στην έκθεση του Μονάχου.

Polestar Synergy Concept

Φυσικά το Polestar Synergy είναι ένα ηλεκτρικό μοντέλο όπως και όλη η γκάμα της εταιρείας που την τελευταία περίοδο έχει παρουσιάσει τα νέα μοντέλα Polestar 3 και Polestar 4 ενώ έχει ανακοινώσει και την κυκλοφορία ενός ανοιχτού αυτοκινήτου με την ονομασία Polestar 6 για το 2023.

Διαβάστε Επίσης

Οι δύο νικητές για την σχεδίαση του αμαξώματος, ο Devashish Deshmukh και ο Swapnil Desai, έχουν την έδρα τους στο Παρίσι της Γαλλίας. Το νικητήριο σχέδιο για το κόκπιτ ανήκει στον Yingxiang Li, έναν σχεδιαστή με έδρα την Κίνα.

Polestar Synergy Concept

Το μοντέλο σε φυσική κλίμακα έχει ένα αμάξωμα με μήκος 4,56 μ. και ύψος μόλις 1,07 μ. προτάσσοντας μια εικόνα αγωνιστικού οχήματος από το μέλλον.

Η εταιρεία ανακοίνωσε και την συνεργασία της με την εταιρεία Hot Wheels της Mattel (έχει υπό τη σκέπη της και την ιστορική Matchbox), με στόχο να παρέχει την έμπνευση για τον επόμενο Διαγωνισμό Σχεδιασμού της Polestar.

Polestar Synergy Concept

Μετά την πρεμιέρα του Polestar Synergy στην έκθεση του Μονάχου, το πρωτότυπο μοντέλο θα περάσει τον Ατλαντικό γυροφέρνοντας σε διάφορα σόου και εκδηλώσεις στις ΗΠΑ με πρώτη και καλύτερη το Hot Wheels Legends Tour στο El Segundo της Καλιφόρνια, με έναρξη στις 7 Οκτωβρίου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network