Ετοιμοπαράδοτη η Ford Mustang Mach-E και με πολύ χαμηλό επιτόκιο

Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, η ηλεκτρική Mustang Mach-E είναι ετοιμοπαράδοτη μέσω του προγράμματος Ford Lease με προνομιακό επιτόκιο 0,9%

Ford Mustang Mach-e AWD

Η Mustang Mach-E έχει περάσει στην ιστορία ως το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ford. Με όνομα από το διάσημο muscle car της εταιρείας στην Αμερική, η Mustang Mach-E κυκλοφορεί ανάμεσα μας τα τελευταία δύο χρόνια. Με δυναμική σιλουέτα που τραβά τα βλέμματα και ένα σωρό ηλεκτρονικά καλούδια που τις προσδίδουν κορυφαίες επιδόσεις και το σημαντικότερο: με μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα.

Αυτή την περίοδο, η σειρά Mustang Mach-E είναι ετοιμοπαράδοτη – για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων - με μηνιαίο μίσθωμα από 419 ευρώ μέσω του προγράμματος Ford Lease. Παράλληλα ισχύει το πρόγραμμα Ford Plus που περιλαμβάνει όφελος 2.227 ευρώ (πλην της έκδοσης GT) και επιτόκιο 0,9%.

Ford Mustang Mach-e AWD

Με το συγκεκριμένο χρηματοδοτικό και την κρατική επιδότηση του προγράμματος "Κινούμαι Ηλεκτρικά II" η βασική τιμή της Mustang Mach-E προσδιορίζεται στα 53.552 ευρώ. Τέλος, η αγορά της ηλεκτρικής Mustang υποστηρίζεται από το πρόγραμμα Ford Protect με 8 χρόνια εγγύηση ή 160.000 χλμ., επίσης 8 χρόνια δωρεάν συντήρηση και 4 χρόνια σέρβις.

Διαβάστε Επίσης

Η σειρά διατίθεται με δύο τύπους μπαταρίας: H πρώτη είναι δυναμικότητας 75,7 kWh με αυτονομία 440 χλμ. ανά φόρτιση και η δεύτερη είναι μεγαλύτερης ενεργειακής πυκνότητας 98,7 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία έως 600 χλμ. Υπάρχουν επίσης εκδόσεις με κίνηση στους πίσω τροχούς ή και στους τέσσερις με την κορυφαία έκδοση GT να εκμεταλλεύεται τα 860 Nm από τους ηλεκτροκινητήρες και να επιταχύνει σε χρόνο μόλις 3,8 δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ./ώρα.

Ford Mustang Mach-e AWD

Γενικώς το τεχνολογικό υπόβαθρο της ηλεκτρικής Mustang περιλαμβάνει ένα πλούσιο πακέτο συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης. Μεταξύ άλλων διατίθενται, το σύστημα αυτόματης πέδησης έκτακτης ανάγκης, η αυτόματη εναλλαγή της δέσμης φωτισμού από τη μεσαία στη μεγάλη σκάλα και αντίστροφα, το σύστημα ανάκτησης ενέργειας One Pedal Drive αλλά και η ενεργή ανάρτηση MagneRide.

Επιπροσθέτως, όλα τα μοντέλα διαθέτουν τρία προεγκατεστημένα προγράμματα λειτουργίας των ηλεκτρικών κινητήρων (Active, Whisper και Untamed) με την κορυφαία έκδοση GT να διαθέτει και ένα τέταρτο πρόγραμμα Untamed Plus ειδικά σχεδιασμένο για συνθήκες πίστας.

Ford Mustang Mach-e AWD

Στο εσωτερικό οι χώροι είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι. Το cockpit είναι φουτουριστικό με την εντυπωσιακή διαισθητική οθόνη αφής 15,5 ιντσών να δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό. Το όλο σύστημα διαθέτει το λογισμικό SYNC 4A με διπλάσια ισχύ και ταχύτητα επεξεργασίας από την προηγούμενη γενιά που είναι συνδεδεμένο με cloud – ασύρματες ενημερώσεις - και υποστηρίζει το σύστημα ψυχαγωγίας και επικοινωνίας του αυτοκινήτου. Διαθέτει πρόγραμμα αναγνώρισης φωνητικών εντολών και δυνατότητα σύνδεσης με τα οικοσυστήματα Apple CarPlay και Android Auto.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network