Η Ford παρουσίασε την Mustang Mach-E Rally για το απόλυτο off road

Η Mustang Mach-E Rally είναι ο τρόπος της Ford να μας δείξει πως έχει εξελίξει το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο ως το απόλυτο off road

Ford Mustang Mach-E Rally 2023

Τα αμιγώς ηλεκτρικά rally cars, από αλλού το περιμέναμε, δηλαδή από το WRC ή από κάποια αγωνιστική ομάδα και από αλλού μας έρχεται. Η Ford παρουσίασε στο Goodwood Festival of Speed την Mustang Mach-E Rally που δεν είναι αγωνιστική, ούτε και θα πάρει ομολογκασιόν για κανένα πρωτάθλημα, όμως χάρη στο rally η Ford υπόσχεται πως θα μπορεί να κινείται off road όπως κανένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο μέχρι τώρα. 

Ford Mustang Mach-E Rally 2023

Χωρίς πολλές λεπτομέρειες 

H Ford δεν ανακοίνωσε σχεδόν τίποτα για την νέα αυτή έκδοση του Mustang Mach-E για την οποία μάλιστα μας είχε προετοιμάσει μόλις πριν από μερικές ημέρες με teaser. Δεν ξέρουμε δηλαδή ακόμη ούτε τις δυνατότητές του σε επίπεδο ιπποδύναμης, ούτε το κατά πόσο θα διαφέρει από την απλή έκδοση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Ford Mustang Mach-E Rally 2023

Φρόντισε ωστόσο να διευκρινίσει πως μιλάμε για ένα αυτοκίνητο παραγωγής, το οποίο θα ξεκινήσει να πωλείται το φθινόπωρο. Θα ξεκινήσουν οι παραγγελίες και  θα διατίθεται στην αγορά της Ευρώπης αλλά και των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Ford Mustang Mach-E Rally 2023

"Η Mustang Mach-E πήρε την ελευθερία και τη διασκέδαση του Mustang και τα απάλλαξε από τις εκπομπές ρύπων", λέει ο Darren Palmer, Αντιπρόεδρος Προγραμμάτων Ηλεκτρικών Οχημάτων της Ford. Ενώ συμπλήρωσε, "Τώρα με την Mustang Mach-E Rally, παρέχουμε στους πελάτες μας την ελευθερία να βρεθούν εκτός ασφάλτου και πέρα από την πεπατημένη".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network