Mustang Mach-E GT: Next level ηλεκτροκίνησης

Κάνε την καθημερινότητά σου μια συναρπαστική περιπέτεια με την δύναμη, τις επιδόσεις και την ελευθερία που σου δίνει η Mustang Mach-E GT.

Ford Mustang Mach E

Η Mustang Mach-E GT είναι το πιο οδηγοκεντρικό, το πιο συναρπαστικό αυτοκίνητο, με περισσότερη ισχύ από οποιοδήποτε μοντέλο παραγωγής, που έχει διαθέσει ποτέ η Ford στην Ευρώπη. Μόνο συμπτωματικό δεν είναι που φέρει το λογότυπο GT, ένα χαρακτηριστικό που όταν συνδυάζεται με το όνομα της Mustang, αποτελεί εγγύηση για τις συγκινήσεις που μπορεί να προσφέρει.

Ford Mustang Mach E

Η Mustang Mach-E GT είναι σχεδιασμένη για να είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο έντονων συγκινήσεων. Ακριβώς για αυτό το λόγο είναι προσεγμένη η κάθε λεπτομέρεια στο αυτοκίνητο. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες που συνθέτουν την τετρακίνηση του αυτοκινήτου αποδίδουν 486ps και την "διαστημική” ροπή των 860Nm. Για την ακρίβεια αυτή η ροπή είναι η μεγαλύτερη που διαθέτει οποιοδήποτε αυτοκίνητο στην γκάμα της Ford και είναι υπεύθυνη σε μεγάλο βαθμό για τις εξαιρετικές επιδόσεις της Mustang Mach-E GT. Το 0-100km/h έρχεται σε 3,7sec και μαζί έρχεται άλλη μια… κορυφή, καθώς είναι το πιο σπιρτόζικο πενταθέσιο όχημα της Ford ανάμεσα σε όσα διατίθενται στην Ευρωπαϊκή αγορά. 

Ποιος φοβάται το ταξίδι; 

Και αν έχεις συνηθίσει όλα τα παραπάνω να έρχονται με διάφορους συμβιβασμούς στο κρίσιμο κομμάτι της ενέργειας, τότε κοίτα αλλού, γιατί η Mustang Mach-E GT, δεν θα σε απογοητεύσει σε αυτόν τον τομέα. Θα σου δώσει την ευκαιρία και τη δυνατότητα, αυτή την συναρπαστική περιπέτεια να την ζήσεις. Να την απολαύσεις και να φτάσεις μακριά.

Η αυτονομία των 500km είναι εκείνη που το διασφαλίζει αυτό και προέρχεται από την πιο μεγάλη μπαταρία της εταιρείας, εκείνη των 91kWh. Μια επιλογή τεχνολογίας αιχμής που εκτός των παραπάνω χαρακτηριστικών, προσφέρει και την δυνατότητα σε χρονικό διάστημα 10 λεπτών να προσθέσει άλλα 99km μέσω φόρτισης σε φορτιστή 150kW. Ενώ θα χρειαστούν περίπου 45 λεπτά ώστε να φτάσει η μπαταρία από το 10% στο 80%. 

Εντυπωσίασε τους 

Αφού λοιπόν δεν κάνεις εκπτώσεις στα σημαντικά, πως είναι δυνατόν να συμβιβαστείς στον τομέα της άνεσης και της πολυτέλειας; Ακριβώς για αυτόν τον λόγο η Mustang Mach-E GT ολοκληρώνει το πακέτο με μια εμφάνιση που τραβάει τα βλέμματα και τονίζει το απαράμιλλο στυλ με το οποίο θα κινείσαι φιλικά προς το περιβάλλον.

Ford Mustang Mach E

Οι Grabber Blue και Cyber Orange χρωματισμοί είναι αυτοί που ελκύουν ακόμη και τους αδιάφορους, ώστε να παρατηρήσουν τις ζάντες 20΄΄ που "σκεπάζουν” επιμελώς τις κόκκινες δαγκάνες της Brembo, το μαύρο κάλυμμα με το χαρακτηριστικό (φωτιζόμενο) σήμα της Mustang να καλπάζει και τους όμορφα σχεδιασμένους αεραγωγούς στο εμπρός τμήμα.

Ford Mustang Mach E

Έτσι "κλέβεις την παράσταση” για τους παρατηρητές, ενώ εσύ απολαμβάνεις το κομψό και σπορ περιβάλλον που δημιουργούν τα σπορ καθίσματα, επενδεδυμένα με Miko σουέτ, το βραβευμένο ηχοσύστημα με Bang & Olufsen με την ενσωματωμένη μπάρα και τις αμέτρητες επιλογές συνδεσιμότητας μέσω του Sync 4A, το οποίο χειρίζεσαι από μια οθόνη αφής 15.5 ιντσών. 

Στον δρόμο;  

Τα ειδικά σχεδιασμένα για το αυτοκίνητο, ελαστικά της Pirelli συνεργάζονται με την προηγμένη τεχνολογία προσαρμοζόμενης μαγνητικής ανάρτησης MagneRide ώστε ο χειρισμός της Mustang Mach-E GT να είναι αντίστοιχου επιπέδου με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Και για τους πιο ένθερμους αυτό είναι ένα SUV που σου δίνει τη δυνατότητα να το απολαύσεις και στην πίστα ενεργοποιώντας την Untamed Plus επιλογή. Μια ρύθμιση που μετατρέπει το SUV σου σε ένα πραγματικό Track SUV με καλύτερη απόκριση στην επιτάχυνση, ακριβέστερο χειρισμό, πιο σφιχτή ανάρτηση αλλά ακόμη και ήχο που σε αναστατώνει στο εσωτερικό της καμπίνας. 

Ford Mustang Mach E

Χάρη σε όλα τα παραπάνω προκύπτει ένα premium πεντάθεσιο SUV με τις επιδόσεις ενός supercar και μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα, κάτι που ήρθε απ’ ευθείας από τα όνειρα των δημιουργών του ώστε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των οδηγών του. 

Best of Network