Κάτοχος Tesla κάλεσε την αστυνομία βλέποντας αυτοκίνητο άλλης φίρμας σε supercharger

Τα οχήματα της Rivian όπως και κάποιων άλλων εταιρειών είναι πλέον συμβατά με το δίκτυο Superchargers, όμως αυτό φάινεται πως δεν αρέσει στους κατόχους της Tesla.

Tesla supercharger station

Από τα μέσα Μαρτίου, τα pick-up Rivian R1T και R1S ξεκίνησαν να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο Superchargers της Tesla που μέχρι τότε εξυπηρετούσε αποκλειστικά τα μοντέλα της, καθώς η τελευταία επέτρεπε σιγά σιγά σε περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα να φορτίζουν στο δίκτυό της στη Βόρεια Αμερική χρησιμοποιώντας έναν ειδικό αντάπτορα.

Διαβάστε Επίσης

Ο ιδιοκτήτης ενός Rivian όμως, μάλλον δεν περίμενε να γίνει αποδέκτης τόσο επιθετικής συμπεριφοράς όταν σταμάτησε για να φορτίσει το αυτοκίνητό του σε έναν σταθμό της Tesla στην Καλιφόρνια, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.

Rivian R3

Εκεί, ένας "ηλικιωμένος κύριος" κάτοχος ενός Model Y, έφτασε στο σημείο να καλέσει την αστυνομία, καθώς έκρινε πως ο οδηγός του Rivian υπέπεσε σε παράβαση θέλοντας να χρησιμοποιήσει τον φορτιστή της Tesla.

Διαβάστε Επίσης

Αφού του έδειξε τις κόκκινες πινακίδες "Tesla Vehicle Charging Only" και επέμεινε ότι ήταν παράνομο να βρίσκεται εκεί, του είπε πως θα καλέσει την αστυνομία! "Έμεινα έκπληκτος από την ακραία αντίδρασή του. Σαστισμένος, αποσύνδεσα τον αντάπτορα, μπήκα στο αυτοκίνητό μου και έφυγα. Ευτυχώς, δεν προσπάθησε να με σταματήσει, αλλά καθώς έφευγα, τον είδα να μιλά θυμωμένος στο τηλέφωνο, πιθανώς με την αστυνομία”, ανέφερε ο άτυχος οδηγός του Rivian.

Tο πιο αστείο μέρος της υπόθεσης, είναι ότι ο κάτοχος του Rivian δεν μπόρεσε ποτέ να ολοκληρώσει τη σύνδεση με τον Supercharger. Καθώς ήταν πολύ χαμηλά στη λίστα για να αποκτήσει τον ειδικό αντάπτορα NACS, αποφάσισε να παραγγείλει έναν από την Amazon.

Αφού πέρασαν μερικά λεπτά με την εφαρμογή της Tesla να προσπαθεί να αναγνωρίσει το Rivian του, αποφάσισε να τα παρατήσει και να κατευθυνθεί προς έναν παλιό φορτιστή CCS2.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network