Χαρίζεται Tesla Model Y από Έλληνα Influencer

Γνωστός Έλληνας influencer επιστρατεύει ένα Tesla Model Y για το επόμενο giveaway του και γίνεται viral

Tesla Model Y Αλέξανδρος Κοψιάλης Giveaway

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους Έλληνες influencers, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης χαρίζει ένα Tesla Model Y στο επόμενο Giveaway του και τώρα περιμένει να πέσουν βροχή τα likes για να δώσει το πολυπόθητο δώρο. 


Ο Κοψιάλης που είναι από τους influencers που συνηθίζουν να κάνουν μεγάλα και πολύ ελκυστικά δώρα, ανέβηκε ένα επίπεδο παραπάνω, βάζοντας στην σχετική διαδικασία ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο αξίας 55.000 ευρώ. 


Η διαδικασία είναι απλή και απαιτεί να ακολουθήσετε κάποιους social λογαριασμούς, ενώ για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό ο Αλέξανδρος Κοψιάλης συνεργάζεται με τον Γιάννη Λουλούδη επιχειρηματία στον χώρο των υποδημάτων. 

Tesla Model Y

Για να είμαστε ακριβείς πάντως πρέπει να πούμε πως το συγκεκριμένο Giveaway έχει ανακοινωθεί από τα τέλη Ιουνίου και η διαδικασία συμμετοχών θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο post του Κοψιάλη για τον διαγωνισμό με το Tesla Model Y έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 500.000 likes σε 50 μέρες και ήδη στο πιο πρόσφατο post του περισσότεροι από 130.000 ακόλουθοι έχουν αφήσει την καρδούλα τους και ελπίζουν στην εύνοι της τύχης.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network