Τι συμβαίνει όταν μια αρκούδα κλείνεται μέσα σε Toyota Corolla (video)

Αρκούδα παγιδεύθηκε κατά λάθος στην καμπίνα ενός Toyota Corolla στις ΗΠΑ και στην προσπάθεια της να απελευθερωθεί έκανε ζημιές και άφησε την...μυρωδιά της

Toyota Corolla arkouda

Είναι από αυτά τα περίεργα που συμβαίνουν μια στο δισεκατομμύριο: Μια αρκούδα στη λίμνη Τάχο παγιδεύθηκε στο εσωτερικό μιας Toyota Corolla η οποία κλειδώθηκε και για να απεγλωβιστεί κλήθηκε η αστυνομία.

Toyota Corolla arkouda

Η κάτοχος του αυτοκινήτου ορθά δεν προσπάθησε να απελευθερώσει μόνη της αρκούδα από την καμπίνα καθώς ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο. Η αστυνομία χρησιμοποίησε ένα σκοινί με θηλιά που το πέρασε στο χερούλι της πόρτας για να την ανοίξει από απόσταση.

Διαβάστε Επίσης

Τελικά η αρκούδα κατάφερε να απελευθερωθεί και έφυγε τρέχοντας καταστρέφοντας όμως το εσωτερικό της Corolla και αφού προηγουμένως άφησε λόγω πανικού, τρίχες και περιττώματα στο πίσω κάθισμα.

@alejandra_n_h Everyone keeps saying they wouldnt have believe it happened but because its me theyre not surprised. #weekendgetaway #storytime #laketahoe #laketahoebear ♬ original sound - Alejandra

Η ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου τράβαγε βίντεο - έγινε viral - από την βεράντα του σπιτιού της την ώρα που αρκούδα άρχιζε να σχίζει τις επενδύσεις στο εσωτερικό. Λόγω του βίντεο, η ασφαλιστική εταιρεία συμφώνησε να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου και να της παρέχει ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο μέχρι την ολοκλήρωση της επισκευής.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network