Αρκούδα διέρρηξε αυτοκίνητο και ήπιε 69 κουτάκια αναψυκτικά

Δεν φταίμε εμείς που οι αρκούδες είναι λιχούδες και όχι δεν έχουμε συμβουλές για το πώς να αποφύγεις την διάρρηξη του οχήματος σου από αρκούδα. Εμείς απλά μεταφέρουμε την ιστορία

αρκούδα και αυτοκίνητο

Μήπως έχετε δει το Cocaine Bear; Αν όχι α) δεν χάνετε και τίποτα παρόλο που η αληθινή ιστορία θα ήταν βάση για ένα ξεκαρδιστικό b-movie και β) έχουμε καλύτερη και πιο φρέσκια ιστορία με αρκούδα. Διαβάζουμε στο Jalopnik για την αρκούδα που διέρρηξε ένα street food βανάκι και ήπιε 69 αναψυκτικά. 

Οι αρκούδες είναι έξυπνες

Θα το γνωρίζετε ήδη ότι η αρκούδες είναι πολύ έξυπνες. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μόγλης είχε κολλητό τον Μπαλού, όπως δεν είναι τυχαίο αυτό που συνέβη Earls Cove της Βρετανικής Κολομβίας. Γενικά αξίζει να ξέρετε ότι μόλις μια αρκούδα καταλάβει πώς να ανοίξει ένα νέο δοχείο, μαθαίνει και σε άλλες αρκούδες πώς να κάνουν το ίδιο. Τα αυτοκίνητα, από την άλλη πλευρά, είναι πολύ πιο απλά να τα ανοίξουν. Αν έχεις αφήσει φαγητό μέσα απλά θα σπάσουν κάποιο τζάμι και θα το αρπάξουν. Επίσης αποδεικνύεται ότι δεν πρέπει να αφήνουμε και αναψυκτικά στο αυτοκίνητο -εκτός αν είναι διαίτης. 

Διαβάστε Επίσης

Το CBC αναφέρει ότι η κάτοικος του Earls Cove της Βρετανικής Κολομβίας Sharon Rosel έζησε ενδιαφέρουσες στιγμές με μια αρκούδα. Είχε αγοράσει 72 κουτιά αναψυκτικών για το βανάκι street food που της ανήκει και επειδή ζει χρόνια σε περιοχές που κυκλοφορούν αρκούδες γνώριζε ότι οι αρκούδες δεν ενδιαφέρονται. "Βρίσκομαι κοντά σε αρκούδες από τότε που ήμουν παιδάκι και δεν τις έχω δει ποτέ να ψάχνουν αναψυκτικά", δήλωσε η Rosel στο CBC.

Αυτή τη φορά είχε άδικο. Η Rosel φέρεται να ξύπνησε περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα και να βρήκε μια μαύρη αρκούδα να έχει μπει στο αυτοκίνητό της, πίνοντας με χαρά το ένα κουτάκι αναψυκτικού μετά το άλλο. Προφανώς, ξεκίνησε με μια πορτοκαλάδα (με ανθρακικό ή χωρίς δεν γνωρίζουμε) πριν προχωρήσει σε κόλα και τζιτζιμπύρα. Μόλις όμως έφτασε σε αναψυκτικό διαίτης, η αρκούδα αποφάσισε ότι είχε χορτάσει και έφυγε. 

Ήπιε πάνω από 20 λίτρα αναψυκτικών

Συνολικά, η αρκούδα ήπιε 69 κουτάκια αναψυκτικού κατά τη διάρκεια περισσότερων από 90 λεπτών. Επίσης, άφησε το εσωτερικό του Chevrolet Tracker, σε πλήρη ακαταστασία. Η ιδιοκτήτρια κατάλαβε γρήγορα ότι δεν είχε νόημα να προσπαθήσει να διώξει τον τριχωτό διαρρήκτη και απλά παρακολουθούσε την αρκούδα να πίνει τα αναψυκτικά της. Βέβαια και η αρκούδα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα: κάποιο κουτάκι της έκοψε την γλώσσα ενώ είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι μετά από τόσο ζάχαρη θα την πόναγε και η κοιλιά της. 

Διαβάστε ακόμα:
 - Αυτό είναι το Volkswagen ID.7: το νέο ηλεκτρικό sedan για να ξεχάσουμε το Passat;
 - Nέα BMW i7 M70 xDrive: η πιο δυνατή ηλεκτρική BMW με 660 ίππους
 - Ο κόσμος αλλάζει: Lexus LM σημαίνει van πολυτελείας
 - Νέα πατέντα της Honda για μια τελείως διαφορετική εξάτμιση

Best of Network