Βρέθηκαν 3 ολοκαίνουργια Tesla Roadster μέσα σε κοντέινερ (εικόνες)

Το 2010, ένας Κινέζος αγόρασε αυτά τα τρία Tesla Roadsters, αλλά δεν τα παρέλαβε ποτέ. Τώρα, ίσως είναι η δική σου ευκαιρία

Tesla Roadster
Tesla Roadster
Tesla Roadster
Tesla Roadster
Tesla Roadster
Tesla Roadster

Αυτή είναι σίγουρα μια είδηση που δεν διαβάζεις κάθε μέρα. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία Tesla Roadster κυριολεκτικά του κουτιού, βρέθηκαν εγκατελειμένα σε ένα κοντέινερ σε λιμάνι της Κίνας. Η ιστορία έχει ως εξής, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε. Το Roadster ήταν το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε ποτέ με τα σήματα της Tesla. Ένας Κινέζος του οποίου η ταυτότητα παραμένει άγνωστη, παρήγγειλε τα τρία αυτά μοντέλα το 2010.

Διαβάστε Επίσης

Τα πλήρωσε αλλά δεν τα παρέλαβε ποτέ

Το θέμα είναι πως απ' ότι φαίνεται, δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να τα παραλάβει. Τα τρία Tesla Roadster παρέμειναν έτσι για περισσότερα από 10 χρόνια μέσα σε ένα κοντέινερ, αχρησιμοποίητα και χωρίς κανένας να ενδιαφερθεί για την τύχη τους. Άγνωστο πως, τα τρία εξαιρετικά σπάνια αυτοκίνητα ήρθαν στο φως και πρόκειται να δημοπρατηθούν από την Gruber Motor Company.

Tesla Roadster

Η τελευταία, είναι μια εταιρεία που παρέχει μηχανική υποστήριξη αποκλειστικά σε ηλεκτρικά μοντέλα και είναι εξειδικευμένη στα Tesla. Επιπλέον, αρκετά συχνά δημοπρατεί μοντέλα, κάτι που πρόκειται να συμβεί και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Τα τρία αυτοκίνητα, είναι ένα Radiant Red Sport Roadster, ένα Very Orange Sport Roadster και ένα Very Orange Base Model Roadster. Μάλιστα υπάρχουν κάποια μεγάλα εξωτερικά κουτιά που αντιστοιχούν σε κάθε ένα από αυτά και τα οποία η Gruber εικάζει ότι περιέχουν καλώδια φόρτισης και σκληρές οροφές με θήκες μεταφοράς.

Tesla Roadster

Τα αυτοκίνητα βρίσκονται ακόμη στην Κίνα και αναμένεται να φτάσουν στα χέρια της Gruber μέσα στον Μάιο. Η αμερικανική εταιρεία με έδρα την Αριζόνα, αναφέρει πως δεν γνωρίζει αν οι μπαταρίες θα δέχονται φόρτιση μετά από 13 χρόνια και σχεδιάζει να κάνει μια πλήρη τεχνική αξιολόγηση μόλις παραλάβει τα αυτοκίνητα. Η Gruber δέχεται προσφορές και θα προτιμούσε να τα πουλήσει ως σύνολο, αν και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να διαθέσει και το καθένα ξεχωριστά.

Tesla Roadster

Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει ένα Tesla Roadster. Είναι λογικό αρκετοί να θέλουν τη σύγχρονη version του που αναμέναμε να βρίσκεται στην αγορά από το 2020, όμως σε αντίθεση με αυτό, τα συγκεκριμένα υπάρχουν στην πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμα:
 - Ο κροκόδειλος της Κολωνίας: Το παράξενο όχημα που κυκλοφορούσε νόμιμα
 - Το Nurburgring ανέβασε το όριο ταχύτητας: Πόσα km/h πρέπει να πιάνει το αυτοκίνητό σου για να μπεις
 - Δοκιμή Toyota Corolla Cross 2.0L Hybrid 4x4: Γιατί αυτό και όχι το Corolla;
 - Κάποιος έσπασε ρεκόρ ταχύτητας με κάδο σκουπιδιών (video)
 

Best of Network