Tesla Model S Plaid: ήσυχα και αθόρυβα με 267 km/h

To Tesla Model S Plaid είναι το ταχύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Tesla και στο video το παρακολουθούμε εν ώρα δράσης, δηλαδή να "πιάνει" 267 km/h

To Tesla Model S Plaid είναι η κορωνίδα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της Tesla, καθώς με τους 1.020 ίππους και τις συνολικά καταιγιστικές επιδόσεις του, είναι ένα αυτοκίνητο που αποτελεί κρυφό όνειρο εκείνων που απολαμβάνουν να επιταχύνουν για το 0-100 km/h σε 2,1 δευτερόλεπτα. Το Plaid μάλιστα σφράγισε υπό μια έννοια, τις τρομερές δυνατότητές του με την συμμετοχή στην ανάβαση του Pikes Peak του 2022 και γενικώς είναι ένα αυτοκίνητο που δεν περνά απαρατήρητο. 

Tesla Model S Plai Autoton.nl 267

Στην γερμανική autobahn όλα γίνονται

Αρκεί να το δεις, γιατί όταν περνά δίπλα σου με 260km/h δεν προλαβαίνεις και πάρα πολύ να καταλάβεις τι ήταν αυτό που σε προσπέρασε. Στην γερμανική autobahn δεν υπάρχει όριο ταχύτητας, ως γνωστόν και αυτό είναι κάτι που εκμεταλλεύεται η ομάδα του AutoTop.nl για να δημιουργεί αυτά τα εντυπωσιακά και εντυπωσιακά επικίνδυνα εδώ που τα λέμε, video με διάφορα supercars που φημίζονται για τις τελικές τους ταχύτητες. 

Ένα από αυτά είναι και το Tesla Model S Plaid που στην προκειμένη περίπτωση το βλέπουμε να φτάνει τα 267 km/h. Πριν από αυτό πρόσφερε μερικές "ζαλιστικές" επιταχύνσεις στον οδηγό του. 

Διαβάστε Επίσης

Best of Network