O John Oliver "έπιασε στο στόμα του" τον Elon Musk

O Elon Musk ηταν αντικείμενο της εκπομπής "Last Week Tonight" που παρουσιάζει ο John Oliver, ο οποίος επί μισή ώρα ασκούσε σκληρή κριτική στον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο.

Ο John Oliver ασχολήθηκε με τον Elon Musk με τον γνωστό καυστικό και σατιρικό τρόπο που χρησιμοποιεί για κάθε θέμα της εκπομπής Last Week Tonight την οποία παρουσιάζει.

Η αφορμή ήταν επί της ουσίας, η ανάκληση των 2 εκατομμυρίων αυτοκινήτων, όμως το θέμα ήταν ο εκκεντρικός ιδρυτής της Tesla και οι περιπέτειές του που θα γίνουν σύντομα και κινηματογραφική ταινία

Elon Musk Tesla

Ο John Oliver δεν είναι άσχετος με το θέμα του Musk. Πριν από έναν χρόνο περίπου είχε ασχοληθεί με το Twitter και την εξαγορά του από τον Elon Musk και ο αντίκτυπος από τα σχόλια και τις αποκαλύψεις που έκανε ήταν η αποχώρηση μερικών χορηγών της πλατφόρμας, πρόβλημα που εξακολουθεί και ταλαιπωρεί τον Musk σχετικά με το Twitter. 

John Oliver Last week tonight Elon Musk

Το Last Week Tonight προβάλλεται στο HBO και διαδικτυακά. Μόνο στο YouTube το παρακολουθούν συνήθως περισσότεροι από 4 εκατομμύρια τηλεθεατές και ο Oliver είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους κωμικούς παρουσιαστές στην παγκόσμια τηλεόραση. 

Διαβάστε Επίσης

Στο μισάωρο κριτικής για τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, ασχολήθηκε τόσο με την Tesla και τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί με το FSD Beta, όσο και με την SpaceX. Αναφέρθηκε στις προσωπικές κόντρες του Musk με πιο χαρακτηριστική εκείνη με τον Mark Zuckerberg, ενώ όπως πάντα σχολιάζει γλαφυρά από το ύφος του Αμερικανού, μέχρι τις στυλιστικές του επιλογές. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network