Επίσημο: Η ζωή του Elon Musk σε ταινία και ο σκηνοθέτης είναι μεγάλη έκπληξη

Κάνει για ταινία η βιογραφία του Elon Musk; Φυσικά κάνει και είναι επίσημο ότι θα χρησιμοποιηθεί η βιογραφία του Walter Isaacson. Και με σκηνοθέτη που δεν το περιμένεις

Elon Musk

Αυτή τη στιγμή πολλοί ασχολούνται με τον Elon Musk και όχι με καλή αφορμή. Το σίγουρο είναι ότι η ζωή του Elon Musk θα γίνει ταινία και σίγουρα προκαλεί εντύπωση ο σκηνοθέτης που θα αναλάβει το (μάλλον) δύσκολο εγχείρημα. 

Τα στοιχεία για την ταινία

Το πρώτο που αξίζει να γνωρίζεις είναι ότι η ταινία θα βασιστεί στην βιογραφία του Elon Musk από τον συγγραφέα Walter Isaacson. Να θυμίσουμε ότι ακόμα μια βιογραφία που έγραψε ο Isaacson έγινε ταινία και είναι πολύ πιθανό να την έχεις δει γιατί πρόκειται για το φιλμ "Steve Jobs" με πρωταγωνιστή τον Michael Fassbender στο ρόλο του εκλιπόντα ιδρυτή και CEO της Apple.

Ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία A24 που τα τελευταία χρόνια είναι ότι πιο hot για υψηλή ποιότητα σε ταινίες arthouse και ντοκιμαντέρ. 

Διαβάστε Επίσης

Και το τέρμα εντυπωσιακό -εκτός από τα κατορθώματα του Elon Musk- είναι ότι σκηνοθέτης του biopic θα είναι ο Ντάρεν Αρονόφσκι. Ναι, ο μεγάλος σκηνοθέτης του "Ρέκβιεμ για ένα όνειρο", του "Μαύρου Κύκνου", του "Παλαιστή", της "Φάλαινας" και του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ "Limitless".

Αυτό που παραμένει άγνωστο -και μάλλον θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα κάστινγκ που έχουν γίνει ποτέ- είναι το ποιος θα υποδυθεί τον Elon Musk. Έναν άνθρωπο με πολύ ιδιαίτερο "βάρος" και χαρακτήρα, του οποίου η ζωή είναι διαρκώς στα ψηφιακά "μανταλάκια" -κάτι που είναι επιλογή του βέβαια.

Εκ πρώτης θα πεις "και τι δεν ξέρουμε για τον Ίλον Μασκ", όμως προσωπικότητες τέτοιου διαμετρήματος είναι σαν τα παγόβουνα: τα 4/5 της προσωπικότητάς τους είναι πάντα κάτω από την επιφάνεια. 

Πάντως oι ταινίες-βιογραφίες σπάνια καταφέρνουν να έχουν καλλιτεχνική αξία (εκτός απο ιστορική αν είναι σοβαρές) και εδώ είναι η μεγάλη πρόκληση για τον Αρονόφσκι και κυρίως για τον σεναριογράφο που θα την αναλάβει. Δεν είναι τυχαίο ότι ίσως η πιο πετυχημένη ταινία-βιογραφία των τελευταίων ετών είναι δουλειά του τεράστιου σεναριογράφου Άαρον Σόρκιν και αναφερόμαστε στην ζωή του ιδρυτή του facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ, την οποία σκηνοθέτησε ο Ντέιβιντ Φίντσερ. 

Ο Musk ασχολήθηκε με την είδηση γράφοντας ως απάντηση σε μια δημοσίευση του X News Daily: "Χαίρομαι που ο Ντάρεν το κάνει. Είναι ένας από τους καλύτερους".

Για αυτοκίνητα θα μιλήσουμε άλλη φορά ;-)

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network