Δείτε πώς μπορείτε να έχετε φυσικούς διακόπτες σε Tesla-πόσο κοστίζει

Mπορείς να έχεις τους διακόπτες για τα φλας και τις ταχύτητες στην κολόνα τιμονιού του Tesla σου. Απλά θα πρέπει να κάνεις εσύ την τοποθέτηση.

Tesla διακοπτες φλας

Η επιλογή της Tesla να αφαιρέσει τους διακόπτες φλας από την κολόνα του τιμονιού στα Model S, X και τώρα στο ανανεωμένο Model 3 είναι κάτι που είτε αγαπάς είτε μισείς.

Σίγουρα η χρήση ενός φυσικού διακόπτη για τα φλας, ειδικά όταν οδηγείς σε κάποιον κυκλικό κόμβο ή σε πυκνή αστική κυκλοφορία, είναι αναμφίβολα πιο πρακτική.

Διαβάστε Επίσης

Εάν ανήκεις σε εκείνους που έχουν διαγράψει τα μοντέλα της Tesla, λόγω της επιλογής της τελευταίας να ενσωματώσει όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου στην κεντρική οθόνη, υπάρχουν κάποια καλά νέα για σένα, που έρχονται από την aftermarket κοινότητα.

Ένα μέλος της οποίας, είχε τη φαεινή ιδέα να επαναφέρει τους διακόπτες στη θέση που τους συναντάς σε κάθε αυτοκίνητο, στην κολόνα του τιμονιού. Και το καλύτερο είναι πως η εικόνα τους, δείχνει σα να βρίσκονταν εκεί από το εργοστάσιο.

Tesla διακοπτες φλας

Η εγκατάσταση φαίνεται σχετικά απλή, αλλά σίγουρα χρειάζεται κάποια δουλειά, όπως άλλωστε φαίνεται και στο σχετικό video που δείχνει βήμα-βήμα την διαδικασία τοποθέτησης.

Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να ξηλώσουν την κολόνα του τιμονιού, ώστε να αποκτήσει πρόσβαση η νέα καλωδίωση μέχρι το τελείωμα της κεντρικής κονσόλας, όπου θα συνδεθεί με την υπάρχουσα καλωδίωση του οχήματος. Μόλις τα καλώδια συνδεθούν, μπορούν να επανατοποθετηθούν τα τμήματα που έχουν αφαιρεθεί και να γίνει μια δοκιμαστική διαδρομή.


Η ανάγκη που οδήγησε στη δημιουργία αυτού του αξεσουάρ είναι ξεκάθαρη. Οι άνθρωποι παραπονιούνται για την έλλειψη των σχετικών διακοπτών στο διαδίκτυο από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν στα S και X, πριν από σχεδόν τρία χρόνια.

Ακόμα και επίσημες αξιολογήσεις, όπως το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (NCAP) καλούν τους κατασκευαστές αυτοκινήτων να επαναφέρουν τα φυσικά χειριστήρια στα αυτοκίνητα για καλύτερη βαθμολογία ασφαλείας.

Διχασμένοι οι κάτοχοι Tesla

Επιπλέον, αρκετοί νέοι ιδιοκτήτες του Model 3 δεν φαίνεται να είναι ενθουσιασμένοι με αυτή την απόφαση της Tesla. Η λογική λέει πως το νέο προϊόν θα βρει αρκετούς πρόθυμους να πληρώσουν τα περίπου 370 ευρώ που κοστίζει, εάν κρίνουν πως η εγκατάστασή του είναι σχετικά εύκολη. Μπορεί σε κάποιους να φανεί κάπως ακριβό, αλλά μπροστά στο πρόβλημα που θα τους λύσει, ίσως και να αξίζει τον κόπο.

Ήδη μπορεί κανείς να το αγοράσει στο AliExpress, οπότε είναι θέμα χρόνου να το δούμε και σε άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα που πωλούν αξεσουάρ Tesla.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network