Αυτή η πανέμορφη Porsche 911 Targa είναι η 300η της Singer

Η Singer γιορτάζει τις 300 Porsche που έχει φτιάξει με αυτή την πανέμορφη Porsche 911 Targa η οποία δείχνει πιο retro από ότι είναι.

Singer Porsche 911 Targa

Η Singer έχει συμβάλει με την αισθητική της και την κατασκευαστική της επιμέλεια σε ορισμένες από τις ομορφότερες και ισχυρότερες Porsche 911 που έχουν δει ποτέ τα μάτια μας. 

Διαβάστε Επίσης

Τώρα γιορτάζει την 300η Porsche με την οποία έχει ασχοληθεί, που είναι ένα καλό νούμερο για έναν niche βελτιωτή ο οποίος μάλιστα δεν δυσκολεύεται να ζητήσει και πολλά χρήματα για κάθε αυτοκίνητό του. Το γιορτάζει με μια Porsche 911 Targa του 1990 που είναι επίτηδες περιποιημένη να μοιάζει πιο παλιά, αλλά αυτό είναι κάτι σαν σφραγίδα για την Singer.

Singer Porsche 911 Targa

  
Το αμάξωμα από ανθρακονήματα έχει βαφτεί στο Resistance Blue, ενώ υπάρχει μια φανταστική λωρίδα με το όνομα "Porsche" στα πλαϊνά του αυτοκινήτου. Το αφαιρούμενο πάνελ της οροφής είναι σκούρο μπλε. Τα τεράστια φρένα από ανθρακονήματα και κεραμικά είναι ορατά πίσω από τις ζάντες με πέντε ακτίνες τύπου Fuchs.
Singer Porsche 911 Targa

Στο εσωτερικό, ο αγοραστής επέλεξε ζωηρό πορτοκαλί δέρμα που καλύπτει τα καθίσματα, τα πάνελ των θυρών και το κάτω μέρος του ταμπλό. Ακόμα και το στροφόμετρο ταιριάζει. 

Singer Porsche 911 Targa

Σηκώνοντας το κάλυμμα του κινητήρα αποκαλύπτεται ο πανέμορφος αερόψυκτος επίπεδος εξακύλινδρος κινητήρας 4,0 λίτρων της Singer, ο οποίος αποδίδει 390 ίππους και μπορεί να φτάσει στις 9.000 σ.α.λ..

Singer Porsche 911 Targa

"Αναπνέει" από μία εξάτμιση τιτανίου και ο ιδιοκτήτης επέλεξε το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων πέντε ταχυτήτων αλλά η Singer προσφέρει επίσης κιβώτιο έξι ταχυτήτων.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network