H Polestar φτιάχνει ειδικό smartphone για το Polestar 4

Το κινητό τηλέφωνο της Polestar αναπτύχθηκε σε συνεργασία με εταιρεία που ανήκει στην Geely και είναι σχεδιασμένη να συνεργάζεται ιδανικά με το Polestar 4

Polestar 4

Όσοι υποψήφιοι αγοραστές του νέου Polestar 4 στην Κίνα ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην παραγγελία του, θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν και ένα νέο smartphone που είναι σχεδιασμένο για να ταιριάξει απόλυτα με το νέο τους αυτοκίνητο. Η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την εξέλιξη του κινητού τηλεφώνου, είναι η Xingji Meizu, η οποία ανήκει στην Geely όπως συμβαίνει και με την Polestar.

Διαβάστε Επίσης

To βασικό πλεονέκτημα της νέας αυτής συσκευής, είναι πως θα επιτρέψει στην Polestar να προσφέρει στους πελάτες της μια έξυπνη συσκευή, που σχεδιάστηκε από την αρχή για να ενσωματωθεί στο μοντέλο της. Ο διευθύνων σύμβουλος της Polestar, Thomas Ingenlath, δήλωσε χαρακτηριστικά πως "όταν έχετε την ευκαιρία να συνδέσετε αυτούς τους δύο κόσμους, χωρίς περιορισμούς, τότε μπορείτε πραγματικά να έχετε μια απρόσκοπτη μετάβαση από τον έναν στο άλλο”.

Κοινό λειτουργικό αυτοκινήτου-κινητού

Ο Ingenlath αναφέρθηκε στους περιορισμούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στις συνδέσεις των smartphones με τα αυτοκίνητα, φέρνοντας ως παράδειγμα το πρόβλημα εμφάνισης των sms στην οθόνη του αυτοκινήτου.

smartphone car connection

Για να ελαχιστοποιηθούν τέτοιου είδους προβλήματα, το νέο smartphone και το Polestar 4 θα "τρέχουν” και τα δύο το λειτουργικό σύστημα FlyMe της Meizu, σε αντίθεση με την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, όπου τα οχήματά της θα χρησιμοποιούν λειτουργικό σύστημα της Google. "Δεν αρκεί μόνο να φέρεις ένα πετυχημένο ευρωπαϊκό σχέδιο στην Κίνα, πρέπει να κάνεις και τη διαφορά σε ό,τι προσφέρεις στην αγορά αναφορικά με το λογισμικό”, δήλωσε ο Ingenlath.

Premium συσκευή

Ως επιβεβαίωση όλων των παραπάνω, ο Ingenlath ανέφερε πως το νέο τηλέφωνο θα είναι μια premium συσκευή που θα ταιριάζει με τα αυτοκίνητα της Polestar, τα οποία θεωρεί ότι ανταγωνίζονται τις BMW, Mercedes και Porsche. Αυτό βέβαια μένει να φανεί στην πράξη και σε περίπτωση που τελικά ισχύσει, θα είναι ένα βήμα προς τα πάνω για τη Meizu, η οποία θεωρείται εταιρεία τηλεφώνων μεσαίας κατηγορίας.

Polestar 4

Αξίζει σε κάθε περίπτωση να σημειωθεί, πως η Polestar δεν είναι η μοναδική εταιρεία που προχωρά σε μια τέτοια κίνηση. Μάλιστα η κινεζική Nio θα προηγηθεί χρονικά, καθώς το smartphone που σχεδίασε η ίδια, αναμένεται στην αγορά ίσως και μέσα στον μήνα που διανύουμε. Όσο για την Polestar, σχεδιάζει την κυκλοφορία του τηλεφώνου παράλληλα με εκείνη του Polestar 4, που είναι προγραμματισμένη για τα τέλη του χρόνου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network