Το Samsung Galaxy S23 Ultra συναντά την BMW M

To νέο κορυφαίο smartphone της Samsung, αποκτά μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής, που αποτελεί φόρο τιμής στο παράρτημα Μ της BMW. Δυστυχώς, μόνο για την αγορά της Ν. Κορέας.

Τι κοινό μπορεί να έχει ένα smartphone με μια BMW Μ; Λογικά,το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό, είναι οι υψηλές επιδόσεις. Πράγματι, η νέα ναυαρχίδα της Samsung που παρουσιάστηκε τις προηγούμενες μέρες, το Galaxy S23 Ultra είναι ένα κινητό τηλέφωνο υπέρ υψηλών επιδόσεων. Για την ακρίβεια, η δυνατότητα να πραγματοποιείς και να δέχεσαι κλήσεις είναι το λιγότερο στη συγκεκριμένη συσκευή με οθόνη 6,8'', κάμερα 200MP, μνήμη 12Gb, σκληρό δίσκο 512GB και 8πύρινο επεξεργαστή της Snapdragon.

H Samsung, ήρθε σε συμφωνία με την BMW στη Ν. Κορέα και μέσω του πάροχου κινητής τηλεφωνίας SK Telecom, θα διαθέσει στην εγχώρια αγορά μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής του νέου της μοντέλου, που θα ονομάζεται Galaxy S23 Ultra BMW M Edition. Η συσκευή αυτή θα διατεθεί σε 1.000 αντίτυπα, με τιμή που αντιστοιχεί σε περίπου €1.280, γύρω στα €100 ακριβότερα από την "απλή" έκδοση του S23 Ultra.

Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition

Τα όσα περιλαμβάνονται στο πακέτο αξίζουν πολύ περισσότερα από τα €100 που ζητά επιπλέον η Samsung για την συγκεκριμένη έκδοση του νέου της smartphone. Ακόμη κι αν δεν είσαι λάτρης της αυτοκίνησης, το συγκεκριμένο κινητό δύσκολα θα σε αφήσει ασυγκίνητο. Αναφορικά με τη συσκευή, που είναι εμπνευσμένη από την BMW M3 E30, την πρώτη γενιά της M3, υπάρχει προεγκατεστημένη η εφαρμογή BMW Vantage που παρέχει στον κάτοχό της ενημερώσεις για νέα και δραστηριότητες που αφορούν την γερμανική εταιρεία.

Τα διάφορα memorabilia της BMW όμως είναι που κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό το Galaxy S23 Ultra BMW M Edition. Σε αυτά περιλαμβάνονται μία θεματική θήκη κινητού και ένα μπρελόκ με 6 σήματα από διάφορες περιόδους της BMW για να εναλάσσεις. Επιπλέον μια θήκη ποτηριών/ασύρματος φορτιστής, ένα αναλογικό ρολόι, ένα βιβλίο και μία αφίσα μαζί με το στρογγυλό σήμα της BMW που παρουσιάστηκε στον εορτασμό της 50ης επετείου της εταιρείας και ένα μεταλλικό λογότυπο "We Are M".

Για τη Ν. Κορέα... μόνο

Τέλος, οι αγοραστές του κινητού θα λάβουν και ένα Starter Pack Voucher για το BMW Driving Center στο Incheon της Νότιας Κορέας, όπου ένας εκπαιδευτής θα τους παραδώσει μαθήματα οδήγησης. Πολύ ωραία όλα αυτά, και θα ήταν ακόμη καλύτερα, αν δεν περιορίζονταν μόνο στην αγορά της Ν. Κορέας. Για όλους εμάς τους υπόλοιπους, το κοντινότερο που θα μπορέσουμε να βρεθούμε στο Galaxy S23 Ultra BMW M Edition, θα είναι μέσω του σχετικού βίντεο.

Best of Network