Πωλείται η Ferrari Enzo του Fernando Alonso

H Ferrari Enzo είναι ένα supercar με έντονο DNA από την Formula 1 αλλά η συγκεκριμένη δεν έχει μόνο το DNA έχει και λίγη από τη στόφα του πρωταθλητή Fernando Alonso

Ferrari Enzo Fernando Alonso Δημοπρασία

Το ένα στοιχείο που ανεβάζει δραματικά τις τιμές των αυτοκινήτων που πωλούνται σε δημοπρασίες, είναι το αγωνιστικό παλμαρέ, το άλλο είναι οι διάσημες ιδιοκτησίες. Αυτή η Ferrari Enzo που δημοπρατεί ο οίκος Monaco Car Auctions στο Μόντε Κάρλο, στις 8 Ιουνίου, μπορεί να μην έχει παλμαρέ, έχει όμως έντονο αγωνιστικό DNA και μάλιστα από την Formula 1 και επίσης ανήκει στον Fernando Alonso

Ferrari Enzo Fernando Alonso Δημοπρασία

Κάπως έτσι οι εκτιμήσεις για την τιμή που μπορεί να πιάσει κυμαίνονται γύρω από τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που είναι αρκετά καλά για μια Ferrari Enzo, καθώς ακόμη και οι υπόλοιπες 398 από όσες κυκλοφόρησαν που δεν ανήκουν στον Ισπανό δύο φορές πρωταθλητή της Formula 1, είναι αυτοκίνητα εκατομμυρίων και όχι χιλιάδων ευρώ. 

Διαβάστε Επίσης

Η συγκεκριμένη, για την οποία δεν έχουν πάντως, γίνει πολλές λεπτομέρειες γνωστές, ενημερωνόμαστε πως έχει 4.800 χλμ. στο οδόμετρο και όλα τα σχετικά πιστοποιητικά από το Ferrari Classiche τμήμα του Maranello. Τα υπόλοιπα λίγο ή πολύ τα γνωρίζουμε. Ο 6.0 λίτρων V12 κινητήρας προέρχεται από την Formula 1 και αποδίδει 660 ίππους. 

Ferrari Enzo Fernando Alonso Δημοπρασία

Ο Alonso συνόδεψε την αγγελία με ένα μικρό μήνυμα, το οποίο ανέφερε, "Ελπίζω ο νέος ιδιοκτήτης να απολαύσει πάρα πολύ, αυτό το μοναδικό κομμάτι". Ίσως αν τον πήγαινε μια βόλτα ο ίδιος ο Alonso να άξιζε λίγο περισσότερο από τα 5 εκατομμύρια. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network