Πωλείται το πιο άσχημο Hummer Η2 στον κόσμο

Παρουσιάστηκε ευκαιρία παιδιά. Ευκαιρία για να γελάσουμε, γιατί το να αγοράσει κανείς αυτό το Hummer H2 της αγγελίας δεν φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα

Hummer H2 Auto Trader

Σε αυτό το μακρύ ταξίδι ενημέρωσης έχουν δει πολλά τα μάτια μας, ιδίως σε αγγελίες ιδιωτών που προσπαθούν με απελπισία να ξεφορτωθούν το όχημά τους. Μερικές φορές βεβαίως υπάρχουν και πραγματικές ευκαιρίες. Σαν αυτό το Hummer H2 όμως σπάνια συναντάς περιπτώσεις. Η αγγελία αναφέρει χαρακτηριστικά "a real eye catcher and head turner", αλλά θα ήταν καλύτερα να γράφει "αν το δεις, δεν μπορείς να το ξεδείς". 

Hummer H2 Auto Trader

Έχει "custom bodykit" γιατί κανένας CEO δεν θα επέτρεπε να κυκλοφορήσει η εταιρεία του τέτοιο αυτοκίνητο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και ο επιπλέον εξοπλισμός. Τα φωτιστικά σώματα ας πούμε στο εμπρός μέρος. Κανείς δεν μπορεί πλέον να πει με σιγουριά ποια ακριβώς είναι τα εργοστασιακά φωτιστικά σώματα του αυτοκινήτου, πράγμα που δεν έχει και  τόση σημασία γιατί στα δύο φανάρια που έχουν τα κανονικά αυτοκίνητα ο περήφανος ιδιοκτήτης πρόσθεσε άλλους 16 προβολείς. 16 φίλε. Όχι, τρεις ή πέντε που βάζουν τα αγωνιστικά στο Μόντε Κάρλο και κάνουν τη νύχτα, μέρα. 18 συνολικά φώτα διαθέτει το Hummer και είναι εμφανής η απουσία μιας μπάρας LED στον ουρανό. 

Hummer H2 Auto Trader

Στις υπόλοιπες πλευρές του οχήματος, δηλαδή από το πλάι και πίσω η κατάσταση δεν είναι τόσο τραγική. Αλλά μάλλον φταίει ότι έχουμε δει την πρόσοψη. Η αγγελία υπάρχει στο Auto Trader στην Αγγλία και το Hummer H2 είναι προσφάτως εισηγμένο στην χώρα, όπως μαθαίνουμε από τα ελάχιστα που αναφέρει. Μπορείς να την δεις εδώ. Η τιμή του; Είναι 40.600 ευρώ αλλά προσοχή μόνο σοβαρές προτάσεις γίνονται δεκτές. 

Hummer H2 Auto Trader

 

Best of Network