Drift Twins: Ο Rovanpera "χορεύει" με τον Ken Gushi

Ένα δίδυμο φωτιά πρωταγωνιστεί στο νέο promo video των McDonald's Ιαπωνίας σε ένα πολύ τεχνολογικό remake του Drift Twins.

Kalle Rovanpera Ken Gushi Drift Twins McDonald's

O Kalle Rovanpera έχει μια μακρά χορηγική σχέση με την εταιρεία McDonald's και με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ιαπωνία για τον πρώτο φετινό αγώνα της Formula Drift συνεργάστηκε με τον θρύλο του ιαπωνικού drift Ken Gushi για ένα διαφημιστικό video. 

Πρόκειται για κάτι αντίστοιχο της Gymkhana σε πολύ μικρότερη κλίμακα βέβαια και με σενάριο καθώς τα δύο βαμμένα χρυσά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν οι οδηγοί, βγαίνουν με βάση το concept του video από τα παιδικά όνειρα ενός αγοριού που απολαμβάνει το γεύμα του στο διάσημο εστιατόριο. 

Kalle Rovanpera Ken Gushi Drift Twins McDonald's

Ο Kalle Rovanpera οδηγεί την Toyota GR Corolla με την οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα Formula Drift και αντίστοιχα ο Ken Gushi έχει στη διάθεσή του την Toyota GR86 με την οποία επίσης αγωνίζεται στο ίδιο πρωτάθλημα. 

Kalle Rovanpera Ken Gushi Drift Twins McDonald's

Το πιο ενδιαφέρον πάντως στο video που τιτλοφορείται Drift Twins είναι τα 1.000 φωτιζόμενα drones που σηκώθηκαν πάνω από το πάρκινγκ στο οποίο έγιναν τα γυρίσματα με τα αυτοκίνητα. Ήταν εκεί για να μεταφέρουν στον πραγματικό κόσμο το όνειρο του αγοριού και να δημιουργήσουν πανέμορφες εικόνες σε συνδυασμό με τα αυτοκίνητα του drift. 

To Drift Twins είναι ένα remake από ένα παλιότερο video που είχαν κάνει τα McDonald's για ανάλογους διαφημιστικούς σκοπούς. Σε εκείνο συμμετείχε ο Daigo Saito δύο φορές πρωταθλητής στο D1 και ο πρώτος πρωταθλητής στην ιστορία του επίσημο D1, Nobuteru Taniguchi. 

Στον φετινό αγώνα της Formula Drift Ιαπωνίας που έδωσε το "παρών" ο Rovanpera δεν στάθηκε και πολύ τυχερός γιατί αποκλείστηκε από την πρώτη του κιόλας μονομαχία. 

kalle Rovanpera Formula Drift Fuji

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network