Απολαυστικός Valtteri Bottas κάνει drift με pick up 600 ίππων γιατί μπορεί (video)

Μπορείτε να κάνετε μια ερώτηση σε κάποιον άγνωστο για να δείτε αν ταιριάζετε: Σου αρέσει ο Valtteri Bottas; Αν απαντήσει "ναι" μόλις αποκτήσατε νέο φίλο και κάθεστε μαζί να δείτε πώς κάνει drift o Bottas στην Αυστραλία.

Valtteri Bottas drift

Ό,τι και να πεις για το Valtteri Bottas θα είναι λίγο. Κανονικά πρέπει να είναι ο αγαπημένος οδηγός όλων. Πρόκειται για τον πιλότο που έχει τόσο ξεχωριστή προσωπικότητα που δεν έχουν μαζί όλοι οι άλλοι πιλότοι της Formula 1. Μπορείς να πεις ότι είναι συνεχιστής του "έργου" του Kimi Raikkonen (χωρίς τις νίκες στην F1).

Ίσως ήδη να έχετε δει αυτήν την ιδιότυπα σατυρική διαφήμιση της Uber Aυστραλίας (σε περίπτωση που δεν την έχουμε στο τέλος του άρθρου) στην οποία ο άνθρωπος με την ντεκαπάζ χαίτη ξεχωρίζει για την υποκριτική του ικανότητα. 

Valtteri Bottas drift

Όμως εδώ είμαστε για το drift. Γιατί αν δεν μπορεί να driftάρει o Bottas με το χέρι υψωμένο έξω από το παράθυρο, ποιος μπορεί; 


Η Sauber δημοσίευσε αυτό το βίντεο στο YouTube και μερικές εξαιρετικές εικόνες με τον Bottas και τον Zhou Guanyu να καίνε λάστιχα και να μαθαίνουν να κάνουν drift στο Calder Park Raceway λίγο έξω από τη Μελβούρνη. Φυσικά ο Valtteri επίλεξε ένα αυτοκίνητο 600 ίππων με καρότσα -ίσως γιατί η καρότσα είναι η χαίτη της αυτοκίνησης. 

Και φυσικά δεν ξεχνάμε το video που σας υποσχεθήκαμε. Δείτε το και αναφωνήστε "Σαν τον Valtteri Bottas δεν έχει".


 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network