Ακόμα πιο δελεαστικό το Volkswagen Taigo με πολύ χαμηλό επιτόκιο

Το ξεχωριστό μικρό κουπέ SUV της Volkswagen, με πλούσιο πακέτο εξοπλισμού ακόμα και στην βασική του έκδοση, διατίθεται αυτή την περίοδο με δελεαστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα που έχει χαμηλό επιτόκιο.

VW Taigo
VW Taigo
VW Taigo
VW Taigo
VW Taigo
VW Taigo
VW Taigo
VW Taigo

To Volkswagen Taigo κυκλοφόρησε το 2022 και αποτέλεσε το πιο μικρό κουπέ SUV μοντέλο της εταιρείας. Ένα μοντέλο με συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις που βασίζεται στην αρθρωτή πλατφόρμα MQB και διαθέτει υπερυψωμένη θέση οδήγησης. Είναι ευκίνητο και ιδιαίτερα εύκολο στην χρήση του μικρό SUV που δεν στερείται στοιχείων εξοπλισμού που συναντάμε σε μεγαλύτερα και πιο ακριβά αυτοκίνητα.

VW Taigo

Με βασικό εξοπλισμό που εκτός των άλλων περιλαμβάνει φώτα LED και πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων (Digital Cockpit) μαζί με σύστημα infotainment τελευταίας γενιάς (MIB3), το Taigo θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία. Οι προσφερόμενες εκδόσεις εξοπλισμού είναι δύο: Life και Style. Η πρώτη εφοδιάζεται με κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης εμπρός και πίσω, σύστημα διατήρησης λωρίδας και αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης.

Διαβάστε Επίσης

Αντιστοίχως, η έκδοση Style διαθέτει επιπλέον το εξαιρετικό σύστημα φωτισμού IQ.LIGHT - LED matrix με αυτόματη ρύθμιση της δέσμης φωτισμού στις στροφές και το adaptive cruise control. Επίσης προσφέρεται με αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, σπορ comfort καθίσματα οδηγού και συνοδηγού καθώς και εσωτερικό φωτισμό Ambient.

VW Taigo

Μοντέρνο και φιλόξενο

Με αμάξωμα συνολικού μήκους 4,26 μ. και μεταξόνιο 2,55 μ. το Taigo έχει καλή διευθέτηση χώρων στο εσωτερικό και χώρο αποσκευών στα 440 λίτρα. Η εταιρεία διαθέτει το πακέτο σχεδίασης "Visual Green” για τον εσωτερικό διάκοσμο του Taigo που προσφέρει ανοιχτόχρωμες επενδύσεις και πάνελ στο ταμπλό βαμμένα σε ανοιχτό πράσινο. Η διασύνδεση με εξωτερικές συσκευές εξυπηρετείται τόσο σε περιβάλλον Apple CarPlay όσο και σε Android Auto.

VW Taigo

Στον προαιρετικό εξοπλισμό θα βρείτε την πανοραμική ανακλινόμενη και συρόμενη ηλιοροφή, το σύστημα ασύρματης φόρτισης του κινητού, την κάμερα οπισθοπορείας αλλά και το σύστημα ελέγχου ολίσθησης των κινητήριων τροχών XDS (ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό). Πλούσια είναι και η γκάμα χρωμάτων επιλογής για το αμάξωμα.

VW Taigo

Κάτω από το καπό υπάρχουν οι 3κύλινδροι κινητήρες βενζίνης TSi ενός λίτρου σε δύο τύπους απόδοσης: 95 ή 110 ίππων. Η πρώτη έκδοση συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων ενώ η δεύτερη με αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων (DSG). Η κορυφαία έκδοση διαθέτει τον 4κύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρων TSi με απόδοση 150 ίππων και συνοδεύεται μόνο με το αυτόματο κιβώτιο. Ο συγκεκριμένος κινητήρας διατίθεται μόνο με το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού Style.

Αυτή την περίοδο ισχύει προσφορά χρηματοδότησης με επιτόκιο 3,9% για την αγορά του Taigo. Η τιμή εκκίνησης για την βασική έκδοση προσδιορίζεται στα 22.900 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network