Video: Δείτε τι μπορούν να κάνουν 100 Tesla μαζί

Ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για τα Tesla Light Shows και ξεκινάμε με το μεγαλύτερο και ίσως πιο δημοφιλές μέχρι σήμερα. Και κάτι ακόμα: μπορείς να το κάνεις και εσύ αν έχεις Tesla

tesla light shows Naatu Naatu

Ξέρετε τι είναι τα Tesla Light Shows; Αν όχι, θα σας πούμε ότι είναι το αποτέλεσμα όταν ομάδες ιδιοκτητών Tesla ασχολούνται με κάτι αρκετά ενδιαφέρον: μια εξελιγμένη μορφή flash mobs με επίδειξη φώτων συγχρονισμένη με μουσική, και εννοείται ότι απαιτούνται πολλά Tesla. Αν και όχι πάντα, γιατί υπάρχουν αρκετές διαστάσεις στα Tesla Light Shows, όπως θα δείτε παρακάτω. 

Και πώς γίνεται να συγχρονίζονται τα Tesla;

Χρειάζεται προγραμματισμός. Υπάρχει ένα πακέτο λογισμικού που λέγεται f-seq και ναι, μπορείτε να το κατεβάσετε και εσείς δωρεάν και μπορούν να αναπαραχθούν σε οποιοδήποτε μοντέλο Tesla. 


Ένα από τα πλέον δημοφιλή video Tesla Light Shows είναι το Naatu Naatu, με το βραβευμένο με Όσκαρ τραγούδι της κινηματογραφικής επιτυχίας RRR. Έχει πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές και συνεχίζει να αυξάνεται. Δείτε όμως και κάποια ακόμα που μπορεί να κάνετε και μόνοι σας, αν έχετε Tesla και κατεβάσετε f-seq. 

Διαβάστε Επίσης

Best of Network