Έρχεται κρύο και η Tesla πουλάει ακόμα και πουλόβερ

Μάλλον ο Elon Musk τώρα που έδωσε τα 44 δισ. για το Twitter προσπαθεί να τα μαζέψει από άλλου. Όπως αυτό το πουλόβερ με ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φορτιστές

Το πουλόβερ της Tesla

Αυτές τις μέρες ο Elon Musk είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω της εξαγοράς του Twitter και όχι γιατί θα λανσάρει κάποιο νέο μοντέλο Tesla. Ήδη υπάρχουν αντιδράσεις και όχι μόνο γιατί ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη θέλει να βάλει συνδρομή στο Twitter -συγκεκριμένα για το μπλε σήμα του εγκεκριμένου λογαριασμού- 8 δολάρια (το ίδιο περίπου σε ευρώ), τα οποία θα μπορούσαν να είναι 20 δολάρια αν δεν άκουγε δημοσίως και online κάποια "γαλλικά" από τον συγγραφέα Στίβεν Κινγκ και άλλες διασημότητες. Τέλος πάντων ο Elon θέλει να τα μαζέψει από παντού, ακόμα και αν πρόκειται για ένδυση, όπως το πουλόβερ που πουλάει η Tesla. Αν θυμάσαι πριν από λίγο καιρό είχε λανσάρει και τεκίλα Tesla.

65 ευρώ για πουλόβερ με φορτιστές και αυτοκίνητο που δεν υπάρχει

Τι μας έλειπε λοιπόν φέτος τα Χριστούγεννα; Μα φυσικά ένα πουλόβερ Tesla, αξίας περίπου 65 ευρώ. Τι παίρνεις με 65 ευρώ; Ένα πουλόβερ που έχει επάνω τα μοντέλα της Tesla φορτιστές καθώς και ένα μοντέλο που ακούμε και δεν βλέπουμε το Cybertruck. Κάτι μας λέει ότι για τον επόμενο χρόνο το Cybertruck θα το βλέπουμε μόνο σε πουλόβερ (ούτε καν στη θάλασσα) -το οποίο ένδυμα προς το παρόν είναι εξαντλημένο. 

Το πουλόβερ της Tesla

Πώς το λανσάρει η Tesla; Με το εξής κείμενο: "Είτε ήσασταν άτακτοι είτε καλοί φέτος, το πουλόβερ Model X-mas περιορισμένης έκδοσης θα σας κρατήσει ζεστούς όλη τη σεζόν. Με ένα εορταστικό μοτίβο που περιλαμβάνει τη σειρά οχημάτων S3XY (σ.σ. εννοεί τα 4 μοντέλα Tesla), τον Supercharger, τη σιλουέτα του κεραυνού και το λεκτικό σήμα της Tesla, αυτό το πλεκτό με χειροποίητη σύνδεση είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε γιορτινή συγκέντρωση. Είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργικό ακρυλικό για να είναι εξαιρετικά μαλακό και άνετο". Σίγουρα είναι πολύ ενδιαφέρον ότι υπάρχει το Cybertruck στο πουλόβερ αλλά όχι στην περιγραφή του προϊόντος. Γιατί άραγε;

Υπάρχει λόγος να το αποκτήσεις; Το αρνητικό είναι ότι δεν είναι μάλλινο, το θετικό είναι ότι βλέπεις το Cybertruck, που δεν το βλέπουν  ούτε αυτοί που το έχουν παραγγείλει. 

Best of Network