Πωλείται σπάνια Callaway C12 με αγωνιστική υπογραφή

Κάτω από το καπό του αυτοκινήτου που ανήκε στον οδηγό αγώνων NASCAR, Dale Earnhardt Jr, βρίσκεται ένας V8 6.2 λίτρων με 480 ίππους.

Callaway C12
Callaway C12
Callaway C12
Callaway C12
Callaway C12
Callaway C12
Callaway C12
Callaway C12
Callaway C12
Callaway C12
Callaway C12
Callaway C12
Callaway C12

Αυτό είναι κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα. Μία από τις μόλις 19 Callaway C12 (αν έχεις άγνωστες λέξεις, προφανώς δεν έχεις παίξει Gran Turismo) με περίπου 40.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ βγήκε σε δημοπρασία στον ιστότοπο Bring a Trailer. Όχι όμως μια όποια κι όποια Callaway C12, αλλά αυτή που είχε κάποια στιγμή στην κατοχή του ο γνωστός οδηγός του NASCAR, Dale Earnhardt Jr.

Διαβάστε Επίσης

Αν η εμφάνιση σου θυμίζει κάτι, είναι γιατί το αυτοκίνητο είναι βασισμένο στην γενιά C5 της Chevrolet Corvette. Ωστόσο το αμάξωμα είναι χαμηλότερο, τα φώτα διαφορετικά, όπως και η εξάτμιση. Επίσης έχουν τοποθετηθεί ένα αφαιρούμενο πάνελ οροφής, ζάντες αλουμινίου Azev 19 ιντσών και μια σκούρα απόχρωση του "Mauritius Blue Mica".

Callaway C12

Για την ακρίβεια, λίγα είναι τα οπτικά χαρακτηριστικά που υποδηλώνουν πως υπάρχουν κοινά με την C5. Μέχρι να φτάσεις στα μηχανικά μέρη της Callaway C12. Εκεί θα συναντήσεις έναν V8 6.2 λίτρων "SuperNatural" που αποδίδει 480 ίππους και 630 Nm ροπής. Η ισχύς περνάει στο δρόμο μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων, ενώ υπάρχει και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Σε πολύ καλή κατάσταση 

Callaway C12

Οι δαγκάνες των μπροστινών φρένων έχουν την υπογραφή της Alcon και μαζί με τα ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S επιχειρούν να διαχειριστούν ταχύτητες που φτάνουν έως και τα 320 km/h. Από τις εικόνες μπορούμε να συμπεράνουμε πως η καμπίνα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με τις δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων να εκτείνονται μέχρι το ταμπλό. Η σχετική αγγελία αναφέρει πως όλα τα ηλεκτρικά λειτουργούν άψογα καθώς έχουν επισκευαστεί πρόσφατα.

Callaway C12

Η exclusive πινελιά στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο αφορά την υπογραφή του ίδιου του Dale Earnhardt Jr., ο οποίος έγραψε "Enjoy the ride, I sure did" στην οροφή, στο σημείο που βρίσκεται το σκιάδιο του οδηγού. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές οι προσφορές για την Callaway C12 βρίσκονται στα επίπεδα των 60.000 ευρώ. Η δημοπρασία ολοκληρώνεται σε τρεις μέρες και οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως οι προσφορές θα φτάσουν και μπορεί να ξεπεράσουν τις 90.000 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network