Δες πως μπορείς να κοιμάσαι άνετα μέσα στο Tesla Model Y

Μια start up εταιρεία έφτιαξε ένα ειδικό, φουσκωτό, στρώμα για τα Tesla Model Y και Model 3 για να μπορείς να κάνεις κάμπινγκ χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό.

Tesla Model Y Snuuzu Στρώμα

Θες να κοιμάσαι μέσα σε Tesla Model Y και Model 3; Υπάρχει λύση! Snuuzu, είναι το όνομα του ειδικού φουσκωτού στρώματος που ανέπτυξε μια start up εταιρεία και ξεκίνησε την καμπάνια της στο Kickstarter, προκειμένου να βρει την απαραίτητη χρηματοδότηση. 

Διαβάστε Επίσης

Το στρώμα είναι μια λύση για να μπορεί να κοιμάται κανείς μέσα στο Tesla Model Y και το Tesla Model 3 χωρίς να χρειάζεται ούτε σκηνή οροφής, ούτε κάποιου είδους επέκταση του πίσω μέρους όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. 

Tesla Model Y Snuuzu Στρώμα

Το Snuuzu είναι σχεδιασμένο για άνεση όπως λέει η εταιρεία χάρη στο πολυστρωματικό σχεδιασμό που του δίνει άνεση ξενοδοχείου, η εταιρεία τα λέει αυτά. Διαθέτει οργανική κορυφή, ό,τι και  αν σημαίνει αυτό, αφρό και επιφάνεια που διατηρεί το στρώμα επίπεδο για να έχεις έναν υπέροχο ύπνο, ουσιαστικά στο πίσω κάθισμα του Tesla. 


Επίσης διαθέτει τεχνολογία που επιτρέπει να ρυθμίζει κανείς την σκληρότητα του στρώματος ώστε να είναι πιο άνετο και ακριβώς όπως το θέλει εκείνος που θα αποφασίσει να κοιμηθεί σε αυτό. 

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Snuuzu είναι οτι μπορεί να αποθηκεύεται εύκολα σε μια τσάντα και να τοποθετείται στο χώρο αποσκευών και πως στην ουσία στηρίζεται μόνο στα καθίσματα και η κατασκευή του επιτρέπει να παραμένει ανθεκτικό και σταθερό για να κοιμήσει δύο άτομα. 

Tesla Model Y Snuuzu Στρώμα

Το κόστος του είναι περί τα 600 ευρώ και η Snuuzu στόχευε αρχικά σε 35.200 ευρώ χρηματοδότηση, η οποία τώρα πια έχει ξεπεράσει τις 84.000 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network