Το Nissan Ariya έχει νέα ελκυστική τιμή-πόσο κοστίζει πλέον

Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV, Nissan Ariya διατίθεται με μεγάλη έκπτωση αυτή την περίοδο από την εταιρεία και διαθέτει μια πολύ ελκυστική τιμή, αν καταφέρει κανείς να μπει στο πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2".

Nissan Ariya

Το Ariya, το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην γκάμα της Nissan μετά το Leaf, προσφέρεται αυτή την περίοδο από την εισαγωγική εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ με μια έκπτωση τιμής για τις τρεις εκδόσεις που κυκλοφορούν ένεκα και την εξάντλησης των πόρων της κρατικής επιδότησης από το πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά II”.

Η βασική έκδοση του Nissan Ariya εφοδιάζεται με μια μπαταρία δυναμικότητας 63 kWh ενώ υπάρχουν άλλες δύο εκδόσεις με μεγαλύτερη μπαταρία στα 87 kWh και διευρυμένη αυτονομία. Η κορυφαία έκδοση διαθέτει το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης e-4ORCE και δύο ηλεκτρικά μοτέρ – ένα σε κάθε άξονα τροχών.

Nissan Ariya

Όλες οι εκδόσεις φέρουν το σύστημα ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης Pro Pilot, γενναιόδωρα πακέτα εξοπλισμού και εξελιγμένες λειτουργίες συνδεσιμότητας με φωνητικές λειτουργίες Alexa. Το συνολικό όφελος της νέας προωθητικής ενέργειας για το Ariya είναι της τάξεως των 8.000 ευρώ.

Συνεπώς, η τιμή της έκδοσης Advance 63kWh γίνεται 44.900 ευρώ, ή 36.900 ευρώ με την επιδότηση του προγράμματος "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2", τοποθετώντας το Ariya σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επίπεδα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network