Ρώσος YouTuber καταστρέφει μια Lamborghini Urus

Βρέθηκε και άλλος ακραίος YouTuber που αναζητά κλικς και views καταστρέφοντας supercar, αυτή τη φορά μια Lamborghini Urus

Lamborghini Urus YouTube Destroy

Είναι μάλλον κάποιο trend που χάσαμε, το οποίο προφανώς κοστίζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αλλά μοιάζει να προσελκύει το ενδιαφέρον. Μιλάμε για την καταστροφή supercars από διάφορους που αναζητούν με αυτόν τον τρόπο περισσότερα views στο κυνήγι της διαδικτυακής δόξας των Social Media. Θυμάσαι τον τύπο που διέλυσε την Ferrari F8 Tributo για να τραβήξει μερικά εκατομμύρια θεατές, όπως έλκουν τα περιττώματα τις μύγες; Ε, τώρα ήταν η σειρά του Mikhail Litvin. 

Δοκιμή Lamborghini Urus Performante

Ποιός είναι αυτός;

O Litvin είναι YouTuber με περισσότερους ακόλουθους από εκείνους που έχει ο WhistlinDiesel, πράγμα ανησυχητικό από μόνο του και το μόνο που απαλύνει αυτή την αίσθηση είναι πως αμφότεροι, έχουν λιγότερους από την Supercar Blondie ας πούμε, που διατηρεί το επίπεδο στο περιεχόμενό αρκετά ενημερωτικό. Ο Litvin κάνει γενικώς τέτοιες "αρκουδιές" με τα αυτοκίνητα. Τα καταστρέφει, τα χαλάει επίτηδες και κάποιες φορές προσφέρει θέαμα σε μερικά βίντεό του. Έχει μεγάλη κουστωδία όπως φαίνεται, καθώς ξοδεύει χρήματα χορηγών και ακριβώς αυτός ήταν και ο λόγος για την καταστροφή της Lamborghini Urus. 

Ο Ρώσος προωθώντας κάποιο ενεργειακό ποτό, έφτιαξε ένα τεράστιο κουτάκι αναψυκτικού στα χρώματα του διαφημιζόμενου, το γέμισε με κάποιο περίεργο κόκκινο υγρό το ανέβασε ψηλά σε ένα γερανό και το άφησε να πέσει με ορμή πάνω σε μια ολοκαίνουργια LamborghinI Urus.

Το αποκαρδιωτικό θέαμα, μαζί με τα ακατανόητα ρωσικά κάνουν το video αφόρητο και εκνευριστικό, για αυτό να σε ενημερώσουμε πως για να δεις το κυρίως κομμάτι που παραμένει εντυπωσιακό να "τρέξεις" περίπου στο 25'. 

Best of Network