Πώς έγινε ακόμα πιο προσιτή η απόκτηση ενός Ford Focus

Προσφορές και προνόμια για την αγορά του Ford Focus που διατίθεται με δύο ήπια υβριδικούς βενζινοκινητήρες και έναν πετρελαιοκινητήρα

Ford Focus

Το Ford Focus διατίθεται με δύο βενζινοκινητήρες τεχνολογίας Ecoboost Hybrid ενός λίτρου με αποδόσεις 125 και 155 ίππων αλλά και με έναν Diesel EcoBlue στα 1.5 λίτρα με απόδοση 115 ίππων.

Στις επιλογές Focus θα βρείτε και αυτόματες εκδόσεις εκτός από τις χειροκίνητες αλλά και τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης μαζί με συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.

Ford Focus

Το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει εκτός των άλλων προσαρμοζόμενο Cruise Control με Stop & Go, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και Lane Centring, που διευκολύνει το έργο του οδηγού στο μποτιλιάρισμα.

Το Pre-Collision Assist με Active Braking βοηθά τους οδηγούς να αποφεύγουν ή να περιορίζουν τις επιπτώσεις συγκρούσεων με οχήματα, πεζούς και δικυκλιστές, ενώ το Active Park Assist ελέγχει στις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο την επιλογή σχέσης, την επιτάχυνση και την πέδηση, επιτρέποντας πλήρως αυτοματοποιημένους ελιγμούς στάθμευσης κρατώντας πατημένο μόνο ένα μπουτόν.

Ford Focus

Το σύστημα infontainment, που εξυπηρετείται από μια κεντρική οθόνη αφής 13,3 ιντσών διαθέτει το πιο εξελιγμένο λειτουργικό SYNC 4 της Ford. Η νέα οθόνη αφής περιλαμβάνει χειριστήρια για λειτουργίες όπως η θέρμανση και ο εξαερισμός που μέχρι πρότινος ενεργοποιούνταν με φυσικά κουμπιά. Το σύστημα προσφέρει επίσης ασύρματη συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto.

Διαβάστε Επίσης

Επιπροσθέτως, το Focus προσφέρει πρόσβαση σε μια σειρά συνδεδεμένων υπηρεσιών μέσω του smartphone κατεβάζοντας την εφαρμογή FordPass.

Ο χρήστης μπορεί μέσω της εφαρμογής να πληροφορηθεί για την στάθμη καυσίμου στο ρεζερβουάρ, την διάρκεια για την αλλαγή λαδιών και σέρβις αλλά και ειδοποιήσει για παραβίαση του αυτοκινήτου μέσω του συστήματος SecuriAlert της Ford.

Ford Focus

Όπως όλα τα μοντέλα της Ford, έτσι και το Focus υποστηρίζεται από εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών η οποία έχει ισχύ και για τον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ενισχύοντας κατά αυτό τον τρόπο την μεταπολιτική αξία του μοντέλου.

Για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν το όφελος από την αγορά του Focus, μπορούν να αξιοποιήσουν το προωθητικό πρόγραμμα Ford Value που προσφέρει όφελος στην τελική τιμή αξίας 3.300 ευρώ. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

Τέλος, το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ford Finance προβλέπει προκαταβολή από 20% με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2.99% και αποπληρωμή σε έως 60 μηνιαίες δόσεις.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network