Ελλάδα: Προσφορές της Ford στα επαγγελματικά της μοντέλα

Σε ειδική προσφορά που θα ισχύει καθ' όλη τη διάρκεια του Απριλίου, προχώρησε η Ford στην ελληνική αγορά για τα επαγγελματικά της μοντέλα Transit Connect, Transit και E-Transit. Η προσφορά αφορά περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων οχημάτων.

Ford Transit

Η Ford δημιούργησε προσφάτως ένα ειδικό πακέτο προσφορών για τα δημοφιλή επαγγελματικά μοντέλα της: Transit Connect, Transit και Ε-Transit, που καθιστούν την απόκτηση τους ακόμα πιο εύκολη και συμφέρουσα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ισχύει για το τρέχον μήνα Απρίλιο και για περιορισμένο αριθμό οχημάτων που είναι αυτή τη στιγμή ετοιμοπαράδοτα.

Η απόκτηση των συγκεκριμένων μοντέλων συνοδεύονται για το μήνα Απρίλιο από τα μοναδικά οφέλη και προνόμια των χρηματοδοτικών προγραμμάτων Ford Finance, που προβλέπουν μεταξύ άλλων ονομαστικό επιτόκιο 5,99%, προκαταβολή από 30% και διάρκεια χρηματοδότησης που φτάνει έως και τους 84 μήνες.

Ford Transit Connect
Ford Transit Connect

Το Transit Connect είναι διαθέσιμο σε δύο τύπους αμαξώματος, είτε με κοντό είτε με μακρύ μεταξόνιο, τροφοδοτούμενο από έναν οικονομικό σε κατανάλωση κινητήρα 1,5 λίτρων που αποδίδει μέγιστη ισχύ 100 ίππων και ροπή 250Nm. Ο μέγιστος όγκος φόρτωσης φτάνει έως και τα 3,6 κ.μ.

Το μοντέλο διαθέτει τεχνολογίες που προάγουν την ασφάλεια, όπως υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα (HLA), το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα ευστάθειας (ESP), το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης των κινητήριων τροχών (TCS) κ.ά.

Ford Transit
H καταξιωμένη σειρά Ford Transit

Η γνώριμη και καταξιωμένη σειρά Transit προσφέρει χώρο φόρτωσης που φτάνει σε όγκο έως τα 15,1 κ.μ.. Διατίθεται με δίλιτρο κινητήρα diesel απόδοσης 130 ίππων με ροπή 360Nm.

Στα στοιχεία εξοπλισμού του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, το σύστημα αποτροπής συγκρούσεων (Collision Mitigation System), η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας (Lane Keeping Aid) με προειδοποίηση εκτροπής από τη λωρίδα κυκλοφορίας (Lane Departure Warning), το Cruise Control, οι εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, η κάμερα οπισθοπορείας, κ.ά.

Ford E-Transit
Το ηλεκτρικό Ford E-Transit

Τέλος, το αμιγώς ηλεκτρικό Ε-Transit προσφέρει χαμηλότερο κόστος χρήσης κατά 40% σε σχέση με ένα αντίστοιχο επαγγελματικό μοντέλο με θερμικό κινητήρα.

Διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου με ωφέλιμη χωρητικότητα 67kWh, η οποία καλύπτεται με εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χλμ. Υπάρχουν διαθέσιμες δύο εκδόσεις ισχύος, 184 ή 269 ίππων με την μετάδοση της κίνησης να αφορά τους πίσω τροχούς για καλύτερη ελκτική πρόσφυση με πλήρες φορτίο.

Ο βασικός εξοπλισμός του περιλαμβάνει κεντρική οθόνη αφής 12 ιντσών με SYNC 4 και ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, κουμπί εκκίνησης Keyless Start, θερμαινόμενο εμπρός παρμπρίζ, θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού/συνοδηγού, καθώς και καλώδιο φόρτισης μπαταρίας μήκους 8 μέτρων για παροχή 32 Amp.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network