Μπορείς να δεις 2 ώρες ταινία με την Mustang Mach-E και ambient μουσική

Η νέα παραγωγή "Ford Scenic Project" είναι μια δίωρη ταινία με πρωταγωνίστρια την ηλεκτρική Mustang να κυλά αθόρυβα στους επαρχιακούς δρόμους της Μαγιόρκα με μουσικό χαλί από ένα chill out compilation του γνωστού παραγωγού και DJ, Daniel Avery.

Ford Mustang Mach-e AWD

Σενάριο δεν υπάρχει ούτε cast ηθοποιών. Υπάρχει όμως εταιρεία παραγωγής και μια Mustang Mach-E που κυλά αθόρυβα στο δαιδαλώδες τοπίο της Μαγιόρκα στην Ισπανία με ένα γαλήνιο ηχητικό χαλί να παίζει καθ' όλη τη διάρκεια της δίωρης ταινία με τον τίτλο "Ford Scenic Project".

Για την δημιουργία της ταινίας συνεργάστηκαν, οι εταιρείες Hogarth και Born Social με τον καταξιωμένο Βρετανό DJ και μουσικό παραγωγό Daniel Avery.

Το αποτέλεσμα είναι ένα κινηματογραφικό road trip διάρκειας 2 ωρών επενδεδυμένο με Chill Out μουσική του Avery, που εγείρει συναισθήματα ηρεμίας και γαλήνης.

Συνθήκη απόλυτα ταιριαστή με ένα ηλεκτρικό όχημα όπως η Ford Mustang-E που προσφέρει μια αθόρυβη εμπειρία χρήσης.

Ford Scenic Project

Η Mustang-E είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Ford και αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για τον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας Ford μέχρι το 2035. Πλάι στην Mustang-E έρχονται να προστεθούν τα επίσης ηλεκτρικά Ford Explorer και Puma Gen-E.

Το πρώτο ήδη διατίθεται για παραγγελία στην ελληνική αγορά ενώ το δεύτερο αναμένεται εντός του τρέχοντος έτους.

Ford Scenic Project

H δίωρη ταινία "Ford Scenic Project" με πρωταγωνίστρια τη Mustang-E που κυλά στους επαρχιακούς δρόμους της Μαγιόρκας υπό την μουσική σύνθεση του Avery, προβάλλεται ήδη στα social media και αν μας ρωτάτε, αποτελεί μια μοναδική ηχητική απόλαυση σε ταξίδι με ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Κατά προτίμηση με μια Mustang-E.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network