Νέες εκδόσεις N Line με σπορ γραμμές για τα Hyundai i20

Πακέτο N Line με στιλιστικά στοιχεία από τις κορυφαίες εκδόσεις αποκτά το ανανεωμένο Hyundai i20 από τον ερχόμενο Απρίλιο.

Hyundai i20 N-Line
Hyundai i20 N-Line
Hyundai i20 N-Line
Hyundai i20 N-Line
Hyundai i20 N-Line
Hyundai i20 N-Line

Οι νέες εκδόσεις N Line της σειράς Hyundai i20 θα είναι διαθέσιμες για παραγγελία σε περίπου ένα μήνα και στην ελληνική αγορά. Τα νέα μοντέλα ενσωματώνουν σχεδιαστικά χαρακτηριστικά από τις κορυφαίες εκδόσεις N καθώς και το πακέτο συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης που έχει αναπτύξει η εταιρεία για όλα τα μοντέλα της.

Ειδικότερα στα συστήματα ADAS θα προσφέρονται οι τεχνολογίες Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) και το Lane Following Assist (LFA) για βελτιωμένη ασφάλεια. Τα συστήματα Parking Assist (PA) και το Blind-spot Collision-Avoidance Assist (BCA) και το Smart Cruise Control (NSCC) θα διατίθενται στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Hyundai i20 N-Line

Εξωτερικά, η σειρά εκδόσεων i20 N Line ξεχωρίζει για τις ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών νέας σχεδίασης και για μικρές διαφοροποιήσεις στη μάσκα. Τα διαθέσιμα χρώματα αμαξώματος είναι εννέα εκ των οποίων τα τέσσερα είναι νέα (Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Vibrant Blue Pearl και Lucid Lime Metallic).

Hyundai i20 N-Line

Στο εσωτερικό υπάρχουν κόκκινες λεπτομέρειες στο ταμπλό ενώ και σε κάποια επιμέρους στοιχεία έχουν προστεθεί μεταλλικά φινιρίσματα. Το τιμόνι είναι κατασκευασμένο από διάτρητο δέρμα με κόκκινες ραφές ενώ συνάμα υπάρχουν αντιολισθητικά σπορ πεντάλ και καθίσματα με ενισχυμένη στήριξη. Επιπροσθέτως, η καμπίνα διαθέτει έξτρα πολύχρωμο φωτισμό περιβάλλοντος LED.

Τέλος, οι εκδόσεις N Line διαθέτουν θύρες USB type-C, σύστημα eCall 2ης γενιάς που βασίζεται στο δίκτυο 4G και δυνατότητα ενημέρωσης χαρτών πλοήγησης Over-the-Air (OTA).

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network