Η Porsche Design δημιουργεί το λεπτότερο αναδιπλούμενο κινητό στον κόσμο (video)

Το Honor Magic V2 RSR των 2.100 ευρώ με την υπογραφή της Porsche Design, τροφοδοτείται από επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 και διαθέτει δύο μεγάλες οθόνες.

Porsche Design Honor Magic V2 RSR

Η Porsche Design παρουσίασε μια ειδική έκδοση του καινοτόμου Honor Magic V2, του λεπτότερου αναδιπλούμενου smartphone στον κόσμο. Η παραλλαγή της Porsche, που ονομάστηκε RSR, επωφελείται από μια σειρά μοναδικών στοιχείων σχεδίασης, ενώ διατηρεί το ίδιο υλικό με τη βασική συσκευή. Οι πωλήσεις ξεκίνησαν στην Κίνα τον περασμένο μήνα με τιμή περίπου 2.100 ευρώ, αλλά το ποσό αυτό πιθανότατα θα αυξηθεί για τις υπόλοιπες διεθνείς αγορές στις οποίες θα είναι διαθέσιμο αργότερα μέσα στο 2024.

Το Porsche Design Honor Magic V2 RSR όπως είναι η πλήρης ονομασία του, τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 και έχει 16GB μνήμη RAM. Ενσωματώνει μια αναδιπλούμενη οθόνη OLED 7,92 ιντσών και μια εξωτερική οθόνη OLED 6,43 ιντσών. Στον τομέα της κάμερας, η Honor έχει εγκαταστήσει έναν κύριο αισθητήρα 50 megapixel, έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό 50 megapixel και έναν τηλεφακό 20 megapixel.

Porsche Design Honor Magic V2 RSR


Το στούντιο σχεδιασμού της γερμανικής μάρκας δημιούργησε ένα νέο κέλυφος για το τηλέφωνο που περιλαμβάνει ένα κάλυμμα εμπνευσμένο από το καπό της Porsche 911. Επιπλέον, το Honor Magic V2 έχει φινίρισμα σε απόχρωση του Agate Grey προερχόμενου από τη χρωματική παλέτα της Porsche, ενώ το περίβλημα της πίσω κάμερας περιλαμβάνει τώρα ένα σκούρο πλαίσιο τιτανίου με τραπεζοειδή σχεδιασμό.

Όλα τα Magic V2 RSR θα συνοδεύονται από μια γραφίδα μέσα στο κουτί καθώς και από μια προστατευτική θήκη. Η Honor έχει επίσης εφοδιάσει τη συσκευή με αποθηκευτικό χώρο 1TB, σε αντίθεση με τα 512GB, και έχει επίσης τοποθετήσει μια οθόνη με "Anti-scratch NanoCrystal Shield" που παρέχει βελτιωμένη αντοχή στις γρατσουνιές. Οι αλλαγές που έγιναν στην εκδοχή της Porsche Design έχουν προσθέσει 3 γραμμάρια, κάτι που σημαίνει ότι το Honor V2 RSR ζυγίζει τώρα 235 γραμμάρια, παραμένοντας ωστόσο κορυφαίο στην κατηγορία."Από την πρώτη ημέρα αυτής της εξαιρετικής συνεργασίας, περιμέναμε με ανυπομονησία την αποκάλυψη του πρώτου smartphone που αναπτύξαμε από κοινού", δήλωσε ο πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου του Porsche Lifestyle Group, Stefan Buescher.

"Στην Porsche Design, θέλουμε να ζωντανέψουμε το μοναδικό πνεύμα και τις αξίες της Porsche μέσα από τα προϊόντα μας. Όποιος αγοράζει ένα προϊόν Porsche Design γίνεται μέλος της παγκόσμιας οικογένειας Porsche. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε αυτό το συναίσθημα, καθώς και την τεχνολογία αιχμής μαζί με τη μοναδική σχεδιαστική γλώσσα στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο", κατέληξε ο Buescher.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network