Θέλεις ένα soundbar από την εξάτμιση της Porsche 911;

Αυτό που βλέπεις είναι ένα soundbar της Porsche Design και ο λόγος που μοιάζει με εξάτμιση της Porsche 911 GT3 είναι γιατί είναι ακριβώς αυτό

Porsche Design Soundbar 911 gt3

Το μοναδικό χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί στην κοπέλα σου ή την σύζυγό σου, από το να μπεις μια μέρα στο σπίτι με εκείνο το χαμόγελο του μωρού που έριξε το βάζο από το τραπεζάκι, κρατώντας ένα μεγάλο κουτί με soundbar για την τηλεόραση, είναι το soundbar αυτό να είναι σαν εξάτμιση αυτοκινήτου. Βασικά, εδώ που τα λέμε υπάρχει και χειρότερο. Να είναι μια πραγματική εξάτμιση αυτοκινήτου από Porsche 911 GT3.

Porsche Design Soundbar 911 gt3

Λοιπόν, η καλύτερη δικαιολογία σε αυτήν την περίπτωση είναι να πεις με στόμφο πως είναι surround 2.1.2 με Dolby Atmos DTS, άρα ακόμη και ο παραμικρός ψίθυρος του Μαθιού στον Σασμό θα ακούγεται τέλεια. Μην διστάσεις, ακόμη και αν εσύ την ίδια στιγμή ονειρεύεσαι ένα in car του Lewis Hamilton από την τεράστια ευθεία του Μεξικού. 

Μια Porsche 911 (992) GT3 στο σαλόνι σου 

Αν πεις πάντως πως το soundbar αυτό έχει προκύψει από τις αναγνωρισμένες σχεδιαστικές πένες του Porsche Design, μάλλον δεν θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Πολύ δε περισσότερο αν πεις πως για το soundbar-εξάτμιση της Porsche 911 GT3, ξόδεψες 9.000 ευρώ από τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Σε αυτή την περίπτωση παίρνεις το soundbar σου, χωρίς δεύτερη κουβέντα και ψάχνεις ένα δωμάτιο σε καλό ξενοδοχείο, ώστε να το συνδέσεις έστω σε μια τηλεόραση. 

Porsche Design Soundbar 911 gt3

Για κανονικούς ήχους

Ξεπερνώντας πάντως αυτά τα μικρά εμπόδια, το soundbar της Porsche Design είναι ένα πραγματικό high duty ηχείο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, γιατί δεν περιμένεις οτιδήποτε λιγότερο από το Porsche Design

Porsche Design Soundbar 911 gt3

Το σύστημα εικονικού ήχου surround 2.1.2 με υποστήριξη Dolby Atmos DTS HD είναι κατασκευασμένο από το αρχικό ελαφρύ σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι της Porsche 911 GT3 και η κατασκευή του χρησιμεύει ως προέκταση του subwoofer. Με ισχύ συστήματος άνω των 300 Watt, το soundbar διαθέτει άφθονη ισχύ και ισχυρά μπάσα - ακριβώς όπως το αυτοκινητικό πρότυπό του. 

Μπορεί να συνδεθεί με πλήθος συσκευών μέσω των συμβατών με 4K συνδέσεων HDMI ή μέσω Bluetooth 5.0 και αυτό σημαίνει πρακτικά πως όντως μπορεί κανείς να απολαύσει το αγαπημένο του σίριαλ με εξαιρετικό ήχο ή, κάτι που προφανώς θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο, να τοποθετηθεί σε ένα, βγαλμένο από αντρικά όνειρα, man cave και να συνοδεύει ποδοσφαιρικούς αγώνες ή Grand Prix της Formula 1 στη διαπασών. 

Porsche Design Soundbar 911 gt3

Το Porsche Design δεν είναι η πρώτη φορά που λανσάρει αντίστοιχο προϊόν, καθώς υπάρχει ήδη το Soundbar Special Edition και δίνεται η δυνατότητα να συνδεθεί με το νέο 911 Soundbar 2.0 Pro και να αναπαράγουν όλα μαζί το ίδιο κομμάτι. Βεβαίως το προηγούμενο soundbar δεν ζύγιζε 65kg, όπως αυτό, το βάρος του οποίου ξεπερνά το κανονικό σύστημα εξάτμισης της Porsche GT3. 
 

Best of Network