Η Subaru στην Ελλάδα δίνει 8 χρόνια εγγύηση για όλα τα μοντέλα

Η Πλειάδες Motors AE, επίσημος εισαγωγέας των μοντέλων της Subaru στην ελληνική αγορά προσφέρει πλέον 8 χρόνια εγγύηση εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα Subaru Safe 8.

Subaru Crosstrek

Τα μοντέλα της Subaru έχουν συνδέσει το όνομα τους με την τεχνολογία Eyesight, αλλά και εκείνητης συμμετρικής τετρακίνησης και των κινητήρων Boxer. Μέχρι πρότινος τα μοντέλα της γιαπωνέζικης εταιρείας υποστηρίζονταν από εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ετών ή 100.000 χλμ.

Πλέον η αγορά ενός καινούργιου Subaru συνοδεύεται από εγγύηση 8 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και ισχύει για όλα τα μοντέλα της γκάμας.

Subaru Safe8

Το νέο πρόγραμμα εγγύησης φέρει την ονομασία Subaru Safe 8 και ουσιαστικά είναι επέκταση κατά 5 έτη της εγγύησης που ισχύει στην ευρωπαική αγορά. Μάλιστα θεωρείται η μεγαλύτερη εγγύηση που έχει δοθεί ποτέ σε αγορά καινούργιου αυτοκινήτου καθώς η Kia προσφέρει 7 χρόνια ενώ η Toyota έξι χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γκάμα μοντέλων της Subaru έχει προσφάτως ενισχυθεί από τις αφίξεις του νέου Crosstrek αλλά και του ηλεκτρικού Solterra ενώ σε διεθνές επίπεδο αναμένεται και η άφιξη του νέου Forester.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network