Στην Ελλάδα το νέο Subaru Crosstrek-τιμές και εκδόσεις

Η εταιρεία Πλειάδες Motors SA, επίσημος εισαγωγέας των μοντέλων Subaru, ανακοίνωσε τις τιμές του ηλεκτρικού μοντέλου Solterra αλλά και του πολυαναμενόμενου Crosstrek που λαμβάνει τη σκυτάλη από την απερχόμενη σειρά XV.

Subaru Crosstrek

Το νέο Subaru Crosstrek αναμένεται στην ελληνική αγορά τις επόμενες εβδομάδες, ωστόσο η εισαγωγική εταιρεία προχώρησε σε ανακοίνωση τιμών για τις εκδόσεις που θα κυκλοφορήσει. Ειδικότερα η σειρά θα λανσαριστεί σε τρεις εκδόσεις: Style, Style XTRA και Premium με τον δίλιτρο κινητήρα e-Boxer που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο και την συμμετρική τετρακίνηση της Subaru.

Το βασικό πακέτο εξοπλισμό θα είναι ιδιαίτερα πλούσιο με την entry level έκδοση να έχει ως τιμή αφετηρίας κοντά στα 42.000 ευρώ. Η αμέσως επόμενη έκδοση κοστίζει επιπλέον 2.000 ευρώ ενώ η κορυφαία έκδοση εξοπλισμού Premium προσδιορίζεται στα 45.970 ευρώ. Το μεταλλικό χρώμα χρεώνεται έξτρα 600 ευρώ.

Subaru Solterra
Subaru Solterra

Από την άλλη, το ηλεκτρικό μοντέλο Solterra με τετρακίνηση και αυτονομία 460 χλμ./φόρτιση διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά σε τρεις τύπους εξοπλισμού 4eXperience. Οι τιμές ξεκινούν από τα 57.895 ευρώ και φθάνουν στα 62.990 ευρώ. Εδώ το μεταλλικό χρώμα χρεώνεται έξτρα 800 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network