Μόλις 99 ζευγάρια των Adidas X Crazyfast Bugatti βγαίνουν σε δημοπρασία

Ό,τι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά υπάρχει στην κατασκευή παπουτσιών το επιδεικνύουν η Adidas και η Bugatti με τη νέα ειδική έκδοση των X Crazyfast

Adidas X Crazyfast Bugatti

Από την στιγμή που δεν θα έφτιαχνε αυτοκίνητο η Adidas γιατί θα το είχαμε μάθει με κάποιο τρόπο, ήταν σχεδόν βέβαιο πως το πρόσφατο teaser για την συνεργασία της με την Bugatti θα είχε κατάληξη κάποιο σπάνιο, συλλεκτικό και ακριβό ζευγάρι παπούτσια. 

Έτσι ακριβώς η Bugatti ανακοίνωσε σήμερα την νέα ειδική έκδοση των X Crazyfast ποδοσφαιρικών παπουτσιών της Adidas με χαρακτηριστικά που σχετίζονται άμεσα με τον κορυφαίο κατασκευαστή supercars και hypercars παγκοσμίως. Τα Adidas X Crazyfast Bugatti είναι συλλεκτικά και θα κατασκευαστούν 99 ζευγάρια που θα δημοπρατηθούν. 

Adidas X Crazyfast Bugatti

H Bugatti θέλει να διασφαλίσει πως όλοι οι λάτρεις και συλλέκτες θα έχουν ίσες ευκαιρίες να αποκτήσουν ένα ζευγάρι, έτσι θα δημοπρατηθούν μέσω της πλατφόρμας adidas Collect Web 3.

Adidas X Crazyfast Bugatti

Η δημοπρασία θα διαρκέσει από τις 8 έως τις 11 Νοεμβρίου και στη συνέχεια όλοι οι νικητές θα λάβουν ένα αποκλειστικό ψηφιακό κουτί παπουτσιών, το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί, από τις 13 Νοεμβρίου και μετά, μέσω του adidas Collect για το συμπληρωματικό φυσικό ζευγάρι και το ψηφιακό δίδυμο. 

Adidas X Crazyfast Bugatti

Εκεί που η καρδιά της Chiron είναι ο ασύγκριτος κινητήρας W16, το επίκεντρο των X Crazyfast είναι η καινοτόμος τεχνολογία Speedframe της Αdidas για την σόλα, που δημιουργεί την ελαφρύτερη δυνατή δομή, τη στιγμή που παρέχει μια άκαμπτη πλάκα για γρήγορη επιτάχυνση. 

Adidas X Crazyfast Bugatti

Η καινοτομία Aerocage - μια μηχανική επένδυση που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ιδανική υποστήριξη και σταθερότητα αγκαλιάζοντας το πόδι, και το Aeropacity Speedskin - ένα μονοκόμματο ύφασμα μίας στρώσης χάρη στο οποίο το πόδι αναπνέει - βοηθούν στην παροχή τόσο ταχύτητας όσο και σταθερότητας. 

Adidas X Crazyfast Bugatti

Σταθερότητα που στο συγκεκριμένο παπούτσι δεν θα μπορούσε να επιτυγχάνεται με οτιδήποτε άλλο εκτός από ανθρακονήματα, σαν εκείνα που χρησιμοποιεί η Bugatti στα αυτοκίνητά της. 

Adidas X Crazyfast Bugatti

Το μπλε που χρησιμοποιούσε η Bugatti στα πρώτα της αυτοκίνητα σε αγώνες αναπαράγεται όσο πιο πιστά και λαμπερά γίνεται στην εποχή μας, στα χρώματα του Adidas X Crazyfast Bugatti και  για τον στολισμό έχουν επιλεγεί οι φράσεις "Impossible is Nothing" ως αντιπροσωπευτική της Adidas και "Create the Incomparable" που αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της Bugatti να παράγει υπερ αθλητικά αυτοκίνητα που θέτουν σταθερά το μέτρο σύγκρισης. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network