Συνεργασία-έκπληξη της Bugatti με την Adidas

Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για το νέο προϊόν, έχουμε κάποιες πληροφορίες για την συνεργασία και μοιάζει κάπως παράξενο

Bugatti Chiron Profilee RM Sothebys Auction

Οι συνεργασίες μεταξύ εταιρειών είναι κάτι που συνηθίζεται αρκετά. Αυτή όμως είναι μια τελείως διαφορετική περίπτωση και σίγουρα κάτι που δεν βλέπεις να γίνεται κάθε μέρα. Γιατί η συγκεκριμένη συνεργασία, περιλαμβάνει από τη μία πλευρά την Adidas, έναν κολοσσό στον τομέα της αθλητικής ένδυσης, και από την άλλη πλευρά την Bugatti.

H ασυνήθιστη αυτή συνεργασία μεταξύ των δύο, επικοινωνήθηκε τις αμέσως προηγούμενες ημέρες μέσω teasers στους επίσημους λογαριασμούς τους στο Instagram, ωστόσο παραμένει ακόμη ερώτημα το τί ακριβώς αφορά. Εκείνο που θεωρείται πιθανό, είναι να πρόκειται για ένα καινούργιο ποδοσφαιρικό παπούτσι της Adidas.

Bugatti - Adidas

Στην πρώτη εικόνα teaser, διακρίνεται το πίσω μέρος μιας Chiron επενδεδυμένης με ανθρακονήματα, καθώς επίσης και ένα σκίτσο του μπροστινού μέρους του ιταλικού hypercar, μαζί με τα logo των Bugatti και Adidas.

Bugatti - Adidas

Το δεύτερο teaser όμως είναι κάπως πιο αποκαλυπτικό, καθώς πρόκειται για ένα μίνι βίντεο που δείχνει ένα ύφασμα να απομακρύνεται, αποκαλύπτοντας ένα κουτί από ανθρακονήματα με τα λογότυπα των δύο εταιρειών. Το βίντεο τελειώνει τη στιγμή που ο φακός πλησιάζει το εσωτερικό του κουτιού. Εκεί λογικά θα βρίσκεται το νέο προϊόν της Adidas, που αν και δεν γνωρίζουμε πως θα μοιάζει, είναι λογικό να περιλαμβάνει ανθρακονήματα ως ένα από τα υλικά του, καθώς και το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα της Bugatti.


Κάτι ακόμη που μένει να διευκρινιστεί, είναι αν το νέο αυτό προϊόν της συνεργασίας μεταξύ των δύο, αφορά κάποιο ειδικό ζευγάρι παπουτσιών που προορίζεται για συγκεκριμένο παραλήπτη, ή είναι κάτι που θα διατίθεται προς πώληση. Σε αυτή την περίπτωση θα πρόκειται σίγουρα για κάτι αρκετά ακριβό, όπως αρμόζει σε κάθε προϊόν στο οποίο εμπλέκεται η Bugatti.

Σε κάθε περίπτωση, οι απορίες μας δεν θα αργήσουν να απαντηθούν, καθώς την 1η Νοεμβρίου θα γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία για την συνερασία Bugatti και Adidas.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network